Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Liki 700 hakijaa tavoittelee Tampereen 80 omakotitonttia – suosituin oli tietty tontti Hervantajärveltä, Kämmenniemi ei juuri houkutellut

Tampereen kaupungin omakotitontit ovat haluttuja. Maanantaina 14. marraskuuta päättyneeseen hakuun jätettiin miltei 700 hakemusta – lähes saman verran kuin viime vuonna. Tällä kertaa haettavana oli yhteensä 80 tonttia.

Haetuimpia tontteja olivat vuokratontit ja erityisesti Hervantajärven tontit. Hakijoiden suosikiksi nousi tietty Hervantajärven puistoon rajoittuva tontti. Myös Holvastin vuokrattavat ja myytävät tontit saivat runsaasti hakemuksia. Sitä vastoin Kämmenniemen tarjousten perusteella myytävät tontit eivät houkutelleet hakijoita.

Omakotitonttien haussa oli Hervantajärveltä mukana 48 vuokratonttia, Holvastista kuusi ja Ojalasta 18. Kiinteällä hinnalla myydään neljä tonttia Holvastista ja neljä Ojalasta. Tarjousten perustella oli myynnissä kaksi tonttia Kämmenniemestä.

Vuokrattavat ja kiinteällä hinnalla myytävät omakotitontit arvotaan ilman yleisöä maanantaina 21. marraskuuta virallisen valvojan läsnä ollessa. Arvonnan tulos lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla arvontaan osallistuneille.

Kiinteistöjohtaja tekee arvonnan tuloksesta virallisen päätöksen, jolla tontit varataan tontin saaneille. Tieto päätöksestä lähetetään asianosaisille.