Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ideaparkiin tulee kaksi kodin poistotekstiilien keräyspistettä

Kodin poistotekstiilejä voi vuoden 2023 alusta lähtien tuoda Ideaparkissa Lempäälässä avattaviin keräyspisteisiin. Myös Repen & Romun mukana kulkeva Riepu-keräys jatkuu.

Poistotekstiilit ovat käyttökelvottomia tai rikkinäisiä, mutta puhtaita tekstiilejä, jotka kierrätetään uusiomateriaaliksi. Poistotekstiilien tuominen keräyspisteisiin on maksutonta. Kodin poistotekstiilejä voi tuoda kaikkiin keräyspisteisiimme enintään kaksi pussillista kerralla.

– Poistotekstiilien keräyspistettä on toivottu Ideaparkiin jo pitkään. Hienoa, että tämä nyt toteutuu. Se on hyvä lisä Ideaparkin kestävän kehityksen ja vastuullisuuden ohjelmaan. Keräyspisteitä tulee olemaan kaksi kappaletta, ja ne sijaitsevat näkyvillä paikoilla A- ja D-aulassa, kertoo toimistopäällikkö Eija Hussi Ideaparkista tiedotteessa.

Myös Pirkanmaalla keväästä syksyyn kiertävän Repen & Romun mukana kulkeva poistotekstiilien keräys Riepu jatkuu ensi vuonna.

Tampereella poistotekstiilejä voi tuoda Nekalan jäteasemalle ja Lielahdessa sijaitsevaan Nextiili-myymälään. Oriveden jäteasemalla poistotekstiilien keräys päättyy vuoden 2022 lopussa.