Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Coca-Cola Joulurekka vierailee Tampereella ensimmäistä kertaa – 8 ihmistä pääsee nauttimaan illallisen rekan sisällä

Neljättä kertaa Suomea kiertävä Coca-Cola Joulurekka saapuu tänä vuonna Tampereelle ensimmäistä kertaa.

Ratinanniemen Tapahtumapuistossa 9.12. järjestettävässä joulutapahtumassa pääsee tutustumaan ikoniseen joulurekkaan ja kuvaamaan itsensä sen vierellä, osallistumaan joululahja-arpajaisiin ja nauttimaan joulutunnelman lisäksi juomista, paikalliskuoron lauluesityksistä sekä osallistumaan hyväntekeväisyysrulettiin Hope ry:n hyväksi.

Tänä vuonna myös kahdeksalla ihmisellä on mahdollisuus päästä kurkkaamaan, miltä rekan sisällä näyttää.

Ratinanniemen Tapahtumapuistoon tuhansin valoin koristeltu, 19-metrinen ikoninen joulurekka saapuu 9.12. kello 16.

Ennen tätä vuotta Coca-Cola Joulurekka on vieraillut jo 26 suomalaisella paikkakunnalla. Tampereen seudulla se on käynyt Pirkkalassa ja Nokialla.

Joulurekka tunnetaan paitsi valoistaan ja punaisesta väristään myös joulurekan kyljessä komeilevasta joulupukkihahmosta, josta suomalaiset voivat olla erityisen ylpeitä. Pukki on suomensukuisen Haddon Sundblomin 1930-luvulla piirtämä. Sundblomin isä oli kotoisin Ahvenanmaalta. Hänen luomansa hahmo on kansainvälisesti muokannut käsitystä joulupukista. Joulupukki nähdään nykyään punanuttuisena ja ystävällisenä ilontuojana.

Aiempina vuosina nelituntiseen joulutapahtumaan osallistuville kaikkein tärkeintä on ollut nähdä omin silmin televisiomainoksista tuttu Joulurekka koko valoloistossaan ja kuvata itsensä sen vierellä. Tilaisuudessa jaetaan myös juomia ja tyhjillä tölkeillä voi osallistua hyväntekeväisyysrulettiin. Tölkkien kierrätyspanteista kertynyt tuotto lahjoitetaan Hope ry:lle. Vapaaehtoisvoimin toimiva Hope jakaa vähävaraisille perheille vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

Tampereen joulurekkatapahtumassa on myös mahdollisuus tehdä isommin hyvää ja tuoda lahjoja paikan päälle. Hope jakaa lahjat Tampereen alueen tarvitseville perheille. Lahjojen tulee olla paketoimattomia, jotta oikeanlaiset lahjat löytävät tiensä oikeaan kohteeseen. Hope toimittaa lahjat pakkaustarvikkeineen perheille.

Tämä vuosi on ensimmäinen, kun joulutunnelmasta on mahdollista päästä nauttimaan joulurekan sisälle. Kiertueen ajan rekka on lastattu juomilla, mutta sen jälkeen sisälle loihditaan jouluinen salaisuus. Ainoa tapa nähdä ja kokea Coca-Cola Joulurekka sisältä on osallistua arvontaan. Kaksi neljän hengen seuruetta pääsee nauttimaan joulurekan sisätilojen tunnelmasta illallisella.

Illallisarvontaan voi osallistua Coca-Cola-applikaatiossa, CokeAppissa, 11.12. saakka.