Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tähtilauluyhtye Manhattan Transfer esiintyy sittenkin Tampereella – Tampere-talo järjestää konsertin itse

Maanantain The Manhattan Transfer -yhtyeen konsertti järjestetään suunnitellun mukaisesti Tampere-talossa.

Yhtyeen 50-vuotisjuhlakiertueen Oulun ja Kuopion konsertit jouduttiin perumaan tapahtumajärjestäjä RH Entertainmentin konkurssin vuoksi.

Tampere-talo pystyi sopimaan konsertin järjestämisestä pesänhoitajan kanssa ja konsertti saadaan järjestettyä.

Tampere-talo toimii konserttisalien vuokraajan roolinsa lisäksi myös promoottorina, joka järjestää lukuisia tapahtumia vuodessa.

– Meille on tärkeää, että lippunsa konserttiin ostaneet ihmiset saavat mahdollisuuden kokea odottamansa musiikkielämyksen Tampereella. Heti konsertin alkuperäisen tapahtumajärjestäjän konkurssista kuultuamme lähdimme aktiivisesti neuvottelemaan pesänhoitajan ja yhtyeen kanssa konsertin toteuttamisesta Tampere-talon tuotantona, kertoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas tiedotteessa.

Maailman parhaaksi lauluyhtyeeksi tituleerattu The Manhattan Transfer on myynyt miljoonia albumeita uransa aikana, ja on yksi maailman suosituimmista ja innovatiivisimmista lauluyhtyeistä.

The Manhattan Transfer on saanut uransa aikana lukuisia Grammy-palkintoja ja muita tunnustuksia, yhtye on muun muassa valittu Vocal Group Hall of Fameen vuona 1998.

– Suomi tunnetaan kansainvälisten artistien ja managerien keskuudessa erittäin luotettavana maana. Yleensä kaikki järjestelyt konserttien ja kiertueiden osalta sujuvat mallikkaasti, ja Suomeen on hieno tulla konsertoimaan tämänkin takia. Tämän kiertueen kohdalla yhtyeellä on käynyt nyt huono tuuri, ja olemme todella iloisia siitä, että kiertueen Tampereen konsertti saadaan toteutettua, kertoo The Manhattan Transfer -yhtyeen manageri Catherine Mayer tiedotteessa.

The Manhattan Transfer 50th Anniversary Tour, maanantaina 14.marraskuuta kello 19, Tampere-talon Pienessä salissa