Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereelle tulee uusia huippukongresseja – 200 kiekkopomoa Euroopasta kokoontuu kaupunkiin

Tampereen kongressiala alkaa elpyä koronan jäljiltä. Kuluneen syksyn aikana on varmistunut uusia huippukongresseja vielä ensi vuodelle.

Konferenssien tulovaikutus ja merkitys seudulle on suuri. Kongressivieras kuluttaa noin 250 euroa päivässä ja yöpyy kaupungissa keskimäärin viisi yötä. Uusien, vuodelle 2023 varmistuneiden kongressien myötä kaupungin hotelliyöpymisten määrä kasvaa 5 500:lla ja tulovaikutus seudulle on kaikkiaan noin 1,5 miljoonaa euroa.

Vuonna 2023 Tampereella järjestettävien kongressien kokonaismäärä on vielä vahvistumatta. Ennen pandemia-aikaa ala oli ennätysvauhdissa. Tulovaikutukset ovat vuositasolla noin 11 miljoonaa euroa ja konferenssikävijöiden määrä yli 11 000.

Tamperelainen terveysteknologia-alan yritys Modulight Oyj järjestää kaupungissa kansainvälisen fotodynaamisen yhdistyksen (The International Photodynamic Association,IPA) maailmankongressin 10.–15. heinäkuuta 2023. 

Tapahtumaan odotetaan noin 500 johtavaa fotodynaamisen terapian (photodynamictherapy, PDT) asiantuntijaa ja tutkijaa.

European Dialogue on Internet Governance – EuroDig 2023 -konferenssi kokoontuu Tampereen yliopistolla 6.–8. kesäkuuta 2023.

EuroDig 2023 -tapahtumassa keskustellaan muun muassa internetin saavutettavuudesta ja sen vaikutuksista mediaan. Hybriditapahtumana järjestettävään kongressiin odotetaan noin 400 osallistujaa. Kongressin paikallinen järjestäjä on Tampereen yliopisto.

Eurooppalaisten jääkiekkoliigojen toimijat kokoontuvat Tampereen Sokos Hotel Torniin E.H.C. Hockey Business Forum 2023 -kongressiin 27.–29. syyskuuta.

Tähän kuudennetta kertaa järjestettävään foorumiin odotetaan noin 200 osallistujaa ympäri Eurooppaa.