Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Pitkään tyhjillään ollut huonekalukauppa menee uuteen käyttöön – "Rakennukseen tulee myös sadevedenkeräysjärjestelmä, jossa katolle satanut vesi otetaan talteen"

Pitkään tyhjillään ollut Suomi-Soffan myymälä tunnettu liikerakennus Ylöjärven Elovainion yritysalueella siirtyy kokonaan uuteen käyttöön.

Insinööri ja toimitusjohtaja Ali Amirlatifi on ostanut kiinteistön ja remontoinut sen täysin. Amirlatifi on tunnettu vertikaalisesta kasvatusmenetelmästä ja sen ympärille kasvaneesta Hiedanrannassa toimivasta yrityksestä Evergreen Farm Oy.

Uudehko 5400 neliön toimitila on ollut enimmäkseen tyhjillään vuodesta 2009 alkaen. Amirlatifi osti kiinteistön vuonna 2020 ja aloitti mittavan remontoinnin. Tällä hetkellä tilasta löytyy 16 toimitilaa, joiden koko vaihtelee 110–500 neliön välillä. Osa tiloista on jo vuokrattu ja osa odottaa tulevia vuokralaisia.

– Katolle on asennettu yli 1500 aurinkopaneelia ja niiden avulla tuotamme yli 550 megawattia sähköä joka vuosi. Tämän myötä annamme vuokralaisille alennusta sähkönhinnasta verrattuna pörssisähkön keskiarvohintaan. Wifi on myös alueen edullisin. Kaikki kiinteistön sisävalaisimet käyttävät vaihtovirran sijaan tasavirtaa, mikä säästää sähköä. Pian rakennukseen tulee myös sadevedenkeräysjärjestelmä, jossa katolle satanut vesi otetaan talteen ja käytetään esimerkiksi Evergreen Farmin toiminnoissa. Pihaan asennetaan sähköautojen latauspisteitä, Amirlatifi kommentoi tiedotteessa.

Kiinteistössä toimii tällä hetkellä Amirlatifin omien yritysten lisäksi Räikkä Training -crossfit -sali.