Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Paten lähtö Popedasta ennustettiin jo 1. huhtikuuta... vaan pitääköhän uutistieto korvaajasta myös paikkansa?

Kaupunkilehti Tamperelainen oli 1. huhtikuuta jo kaukaa viisas, ja uutisoi jo tuolloin Popedan tiedottavan myös laulusolistin muutoksesta.

Uutisessa kuitenkin vähän ennakoitiin: tieto laulajanvaihdoksesta eli Pate Mustajärven lähdöstä tuli julkisuuteen vasta marraskuun alussa, ei 1. huhtikuuta.

Yllätysuutinen! Popeda tekee myös toisen kokoonpanomuutoksen – "Pate on ottanut päätöksen hyvin vastaan..."

1. huhtikuuta tunnetaan yleisesti ajankohtana, jolloin kerrottava tieto saattaa olla sisältöltään keskimääräistä epäuskottavampaa. Tällä kertaa asiassa kuitenkin oltiin selkeästi aikaa edellä.

Hieman ennen tuota ajankohtaa bändi oli kertonut kiinnittäneensä ryhmään basistiksi kitaristi Costello Hautamäen pojan Alex Hautamäen. Uutisessa arvioitiin reippaasti myös seuraajaa. Jatkossa Popedan laulajana toimii taiteilijanimellä ABREU tunnettu Anna Abreu, uutisessa arvioidaan.

– Anna Abreukin on tietyllä tapaa välivaihe, sillä yhtyeen PTS-suunnitelman mukaan Popeda on tarkoitus muuttaa tyttöbändiksi vuoteen 2046 mennessä. Pate on ottanut päätöksen hyvin vastaan, kertoi Popedan kykyjenetsijä ja crewmanager Kalevi Kurala uutisjutussa.

Tällä viikolla aprillipäivän uutinen on siirtynyt tosielmämään.

Costello Hautamäki on kertonut keskiviikkona, että aikoo ehdottaa Pate Mustajärvelle, voisiko Popeda jatkaa toimintaansa ilman häntä.

Uutisoimme samaten keskiviikkona, että niin Popedan logoa kuin brändiä hallinnoi sama kolmikko: Mustajärven ja Hautamäen lisäksi yhtyeen entinen basisti Jyrki Melartin.

Sanamerkin eli nimen osalta hallintointisopimus on uusittava viimeistään joulukuun puolessavälissä.

– Luulen, että hommat jatkuvat tavalliseen tapaan, totesi Popedan keikkamyynnistä vastaavan Piikkikasvin agentti Kari Pössi.