Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Costello Hautamäki AL:lle Pate Mustajärvestä: "Katsotaan, miten hän suhtautuu siihen, voiko Popeda jatkaa ilman häntä"

Popedan taival saattaa sittenkin jatkua vaikka laulaja Pate Mustajärvi lopettaa tamperelaisyhtyeessä, kertoo kitaristi Costello Hautamäki Aamulehden haastattelussa.

– Aion puhua Popedan tulevaisuudesta Paten kanssa ehkä jo ensi viikonloppuna tai viimeistään seuraavana. Katsotaan, miten hän suhtautuu siihen, voiko Popeda jatkaa ilman häntä. Jos saamme jatkaa Popedalla, niin mikä ettei, Hautamäki toteaa lehdelle.

– Jos Popeda jatkaa, se olisi erilainen Popeda, eri vuosikymmenen Popeda. On selvää, että jos joku jatkaa bändin musiikillista perinnettä niin se olen minä, onhan 80 prosenttia biiseistä minun. Olen iät ja ajat soittanut Popedan biisejä omilla keikoillani. Kyllä jengi tajuaa, että minähän se bändin moottori olen ollut ainakin 20 vuotta, kitaristi jatkaa.

Onko Popeda enää Popeda ilman Pate Mustajärveä? – Vastaa kyselyyn ja kommentoi!

Popedan tavaramerkki on erääntynyt kesällä 2022 – näiltä miehiltä pitää kysyä lupa, jos haluat lanseerata Popeda-jauhesammuttimen

Paten lähtö Popedasta ennustettiin jo 1. huhtikuuta... vaan pitääköhän uutistieto korvaajasta myös paikkansa?

"Päätin tehdä levysopimuksen, kun olin kuunnellut bändiä kolme varttia" – Näin Popeda nousi autotallista Pokon tähdeksi

"Jeesus viihtyi tien päällä 3 vuotta, Pate 15 kertaa kauemmin" – Seurakunta julkaisi hämmentävän tviitin Popedan lopettamispäätöksen jälkeen

Popeda lopettaa! Viimeinen keikka ensi syksynä Tampereen Ratinassa – "Kun asioita tekee tarpeeksi kauan, ne muuttuvat väkisinkin jossain vaiheessa rutiiniksi"

Popeda ilmoitti tiistaina, että se lopettaa toimintansa ja yhtyeen viimeinen keikka ainakin nykykokoonpanolla on syyskuussa 2023 Ratinassa.