Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Popedan jäähyväiskeikasta on tiedetty puolen vuoden ajan – Miten käy kesälle 2027 kaavaillun Olympiastadion-keikan?

Popedan tiedotuksesta vastaava Taija Holm kertoo, että monille iltapäivänä yllätyksenä tullut uutinen yhtyeen jäähyväiskeikasta syyskuussa 2023 on ollut yhtyeen tuotannon tiedossa noin puolen vuoden ajan.

Popeda lopettaa! Viimeinen keikka ensi syksynä Tampereen Ratinassa – "Kun asioita tekee tarpeeksi kauan, ne muuttuvat väkisinkin jossain vaiheessa rutiiniksi"

Solisti Pate Mustajärvelle viime perjantaina sattunut työkunnon puute Hämeenlinnan-keikalla ei vaikuttanut sinänsä asiaan. Puutetta oli perjantaina siinä määrin, ettei Mustajärvi koskaan Hämeenlinnaan asti päässyt.

– Sehän on tietysti selvää, että jos varataan Ratina ja järjestetään tällainen tapahtuma, sitä ei muutenkaan neljässä päivässä hoideta. Ja Paulihan oli tietysti lavalla jo lauantaina, Holm huomauttaa.

Jäähyväiskeikka järjestetään lauantaina 2. syyskuuta vuonna 2023. Tuolloin yhtyeen taival on kestänyt 46 vuoden ajan.

Popedan kitaristi Costello Hautamäki kertoi lokakuussa 2021 Tamperelaiselle, että yhtye on varannut Olympiastadionin kesälle 2027. Tuolloin yhtye olisi virkaiältään 50 vuotta.

– Tuohon en osaa sanoa mitään, Taija Holm sanoo.

Hautamäki ei halunnut kommentoida asiaa yhtyeen lähettämää virallista tiedotetta enempää.