Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

VaLePa kohtaa italialaisen huippujoukkueen Kaupissa – Kirkkain tähti on olympialaisten arvokkain pelaaja, poliisin vanha tuttu ja rap-artisti

Italialainen suurseura Modena Volley marssittaa tähtisikermänsä Tampereen Kauppi Sports Centeriin torstaina 10. marraskuuta kello 18.30, jolloin se kohtaa eurokentillä Ford Levoranta Sastamalana tuunetun VaLePan CEV-cupin ottelussa.

Suuret tähdet ovat usein myös suuria persoonallisuuksia. Modenan tähtipelaajista ehdottomasti värikkäin on ranskalainen Earvin Ngapeth. Hän on joutunut virkavallan kanssa tekemisiin, erotettu Ranskan maajoukkueesta kurinpidollisista syistä 2010, nykyään hän on myös rap-artisti.

Ennen kaikkea hän on loistava lentopalloilija. Ngapeth voitti olympiakultaa Tokiossa 2021 ja hänet valittiin olympialaisten arvokkaimmaksi pelaajaksi. Lisäksi hänet on valittu Maailmanliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi kaksi kertaa ja viime kesänä myös Kansojen liigassa.

Modenan joukkueen brasilialainen passari Bruno, koko nimeltään Bruno Mossa de Rezende, on Brasilian maajoukkueen kapteenina voittanut olympiakultaa ja kaksi kertaa hopeaa, maailmanmestaruuskisoissa kultaa, kaksi hopeaa ja kerran pronssia.

Nuori tähti Modenan joukkueessa on 211 senttiä, joidenkin tietojen mukaan jopa 213 senttiä, pitkä 24-vuotias keskitorjuja Tobias Krick. Krick pelaa Saksan maajoukkueessa.