Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Laine: Olisin enemmän miettinyt, jos eivät olisi ottaneet hyvin vastaan, Rantanen: Olin odottanut peliä tosi paljon – Coloradon peittosi Columbuksen suomalaisten ilotulituksessa

Colorado Avalanche voitti Columbus Blue Jacketsin 6–3 Tampereella Nokia-areenassa pelitussa NHL:n runkosarjaottelussa.

Peliä seurasi täysi kasomo eli 12 882 katsojaa.

Ottelun ykköstähti oli tehot 3+1 tehnyt Coloradon Mikko Rantanen.

– Totta kai kaksi sarjapistettä oli tärkeä juttu. Olin odottanut tätä peliä tosi paljon. Oli hienoa päästä pelaamaan Tampereelle. Halli ja puitteet ovat hienot.

Tehot 1+1 tehnyt Patrik Laine suomi pelin jälkeen lopputulosta.

– Kaverina oli onnellinen Rantasen puolesta, mutta jäälkiekkoilijana en. Paska maku jäi. Nolla pinnaa tuli ja se on ainoa, millä on merkitystä. Ihan sama, jos itse olisi tehnyt viisi pistettä, suomi Laine.

Ottelun alussa kotikaupungissaan saamastaa huikeasta vastaanotosta Laine oli mielissään, vaikka Mikko Rantanen keräsi pelin hattutempullaan suurimmat suosionosoitukset.

– Ihan hienoa oli. Olisin enemmän miettinyt, jos eivät olisi ottaneet näin hyvin vastaan. Totta kai tämä oli hauskaa faneille, mutta tappio ei ollut hauskaa meille. Oli hauska pelata, mutta nyt ei tunnu kovin hyvältä.

Coloradon tähtisentteri Nathan MacKinnon oli Rantasen ja koko joukkueen puolesta tyytyväinen vastaanottoon Tampereella.

– Voin kuvitella miltä tuntuisi, kun omassa kotikaupungissani kuulisin vastaavat yleisön huudot. Oli hienoa olla osa tätä. Se näyttää, kuinka paljon kannattajia Avalanchella on. Olemme kaukana Denveristä, mutta lapset tunnistavat meidät. Hienoa nähdä onnelliset lapset ja kannattajat täällä.

Coloradon valmentaja Jared Bednar kehui joukkueen peliä, vaika kausi on vasta alkuvaiheessa. Erityisesti ensimmäinen erä oli hyvä.

– Mikko oli innostunut ennen peliä ja koko joukkue on nauttinyt täällä olostaan. Koko joukkueella oli pelissä hyvä energia. Tunnelma pelissä oli muutenkin hyvä.

Columbuksen valmentaja Brad Larsen löysi kolmen maalin takaa tasoihin tulleen joukkueensa pelistä paljon hyvää.

– Pelasimme hyvää ylivoimapeliä ja olisimme ansainneet enemmän kuin yhden maalin. Heitä vastaan ei voi ottaa näin paljoa jäähyjä.

Joukkueet kohtaavat uudelleen lauantaina kello 20.