Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi yhteistyö tuo ilmaiset Nysse-matkat konserttivieraille – "Joukkoliikenteellä tapahtumaan saapuminen on tehty nyt erittäin helpoksi"

Kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto Warner Music Live ja Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse ovat sopineet yhteistyöstä, jossa konserttilipulla pääsee matkustamaan veloituksetta Tampereen seudun joukkoliikenteessä.

Nokia-areenassa 12. marraskuuta järjestettävän Mestarit-konsertin pääsylippuun sisältyy Nysse-lippu, jolla voi matkustaa konserttipäivänä kello 16–02. Konserttiliput toimivat automaattisesti matkalippuina näyttämällä pääsylipun viiva- tai QR-koodia lippulaitteelle. Matkaoikeus pitää vahvistaa jokaisella matkalla. Liput käyvät Nysse-alueen busseissa, ratikoissa ja junissa.

Mestarit-konsertin pääsylipun hintaan sisältyvät Nysse-matkat ovat osa konserttien järjestävän Warner Music Liven laajempaa vastuullisuuskampanjaa. Nysse on jo aiemmin ollut mukana kehittämässä kestäviä matkoja Nokia-areenan tapahtumiin ja on sopinut vastaavasta yhteistyöstä Tapparan ja Ilveksen Liiga-ottelulippujen sekä jääkiekon Mestarien Liigan CHL-pelien suhteen. Nyt julkistettu yhteistyö on Nyssen ensimmäinen yhteistyö musiikkialan toimijan kanssa Nokia-areenalla.

– Me Warner Music Livellä olemme matkalla kohti vastuullisempaa tapahtumatuotantoa. Maailmaa ei muuteta yhdessä yössä, mutta mietimme kaiken aikaa miten tuotamme konsertteja ja kiertueita entistä vastuullisemmin. Lipun hintaan sisältyvät joukkoliikenneliput ovat tästä hyvä esimerkki. Tarjosimme Helsingin seudun liikenteen eli HSL:n kanssa ilmaiset joukkoliikenteen liput jo Antti Tuiskun Bailantai-stadionkonsertin osallistujille, ja tämä kokemus rohkaisi meitä jatkamaan samalla linjalla. Olemme kiitollisia ja iloisia, että Nysse jakaa saman vision kanssamme ja lähti tähän kampanjaan mukaan, kiittelee Warner Music Finlandin kaupallinen johtaja Ville Ahtiainen tiedotteessa.

– Joukkoliikenteellä tapahtumaan saapuminen on tehty nyt erittäin helpoksi, Nyssen joukkoliikennejohtaja Mika Periviita sanoo tiedotteessa.