Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Alkoholiton yökerhoklubi tulee Tampereelle – "Bilekulttuuriin ei päihteiden tarvitse välttämättä kuulua ollenkaan"

Aiemmin Helsingissä ja Turussa järjestetty alkoholiton yökerhoklubi Sober Furious saapuu Tampereen Tullikamarin Klubille keskiviikkona 9. marraskuuta. Illan ajaksi baaritiskit täyttyvät alkoholin sijasta alkoholittomalla valikoimalla ja alkoholittomilla drinkeillä.

Klubikonseptin nimi Sober Furious leikittelee sober curious -ilmiöllä. Sober curious tarkoittaa uteliasta suhtautumista raittiuteen. Sober Furious ottaa mallia niin Tukholmassa kuin New Yorkissa järjestetyistä alkoholittomista klubeista, joille on ollut tilausta myös Suomessa.

– Olemme myyneet bileemme loppuun Helsingissä ja Turussa ja sen kokemuksen perusteella olemme onnistuneet lyömään läpi täysin uudella klubikonseptilla. Klubilla on ollut pääkaupungissa jo tuhansia kävijöitä. Sober Furious on todiste siitä, että bilekulttuuriin ei päihteiden tarvitse välttämättä kuulua ollenkaan eikä tanssilattialle uskaltautuminen vaadi rohkaisuryyppyä, kertoo bilekonseptin toinen perustaja Laura Wathén tiedotteessa.

– Bileiden keskiössä on hyvä ja nostattava musiikki, jota tarjoavat Suomen parhaimmat dj’t. Bileissämme on hyvän menon lisäksi tavoitteena turvallisempi tila, eli kiinnitämme erityistä huomiota paikallaolijoiden ja bailaajien tunteeseen fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta, jatkaa bilekonseptin toinen perustaja Katri Ylinen tiedotteessa.

Klubin ohjelmapäällikkö Janne Laurila on innoissaan tulevasta kokeilusta.

– Olemme todella iloisia, että saamme uuden bilekonseptin testiin juhlakansan rakastamalle Tullikamarille. Päihteetön yökerhokulttuuri on monille yhä houkuttelevampi vaihtoehto, ja tahdomme olla ensimmäisten joukossa tuomassa tätä trendiä Tampereelle. Tiedossa on upea ilta huippuesiintyjien johdolla, Laurila sanoo tiedotteessa.

Klubilla esiintyvät tamperelainen Dj Minni Välipakka eli DJ Serial Kitty. Illan pääesiintyjät ovat Dj hapan korppu ja Windows95Man.