Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Upeaa pelata Tampereella" – Patrik Laine pohtii, ehtiikö käymään Kaupinojan saunalla

Columbuksen hyökkääjä ei vielä paljasta, missä asussa kävelee Nokia-areenalle ensimmäistä kertaa.

Täytyy vielä koputtaa puuta ja laittaa sormet ristiin, mutta nyt näyttää vahvasti siltä, että Patrik Laine pelaa Nokia-areenalla 4. ja 5. marraskuuta, kun miehen joukkue Columbus Blue Jackets kohtaa kahdesti Colorado Avalanchen.

Tamperelaishyökkääjä loukkasi olkapäänsä NHL-kauden avauspelissä ja sairasloman piti alkuennusteen mukaan pilata Laineen mahdollisuuden pelata Tampereella.

– Helpottihan se huimasti, kun pääsinkin näin nopeasti vamman jälkeen takaisin pelaamaan ja toivottavasti pääsen pelaamaan myös Tampereella, Laine huokaisee tyytyväisenä ja myöntää odottaneensa kotikaupungin otteluita todella paljon.

– Periaatteessa ne ovat ihan samanlaisia otteluita kuin kaikki muutkin, mutta on tietysti upeaa pelata Tampereella, Tapparasta Pohjois-Amerikkaan kauden 2015–16 päätteeksi lähtenyt Laine toteaa.

Columbus Blue Jackets saapui Suomeen maanantaina. Joukkue kävi ainakin Helsingin Jätkäsaaren kuplahallissa jumppaamassa ja miehiä kierrätettiin katsomassa pääkaupungin nähtävyyksiä.

Laine selitti syyskuun lopussa The Athletic -lehdelle vievänsä pelikaverit suomalaiseen saunaan ja että "heillä ei ole mitään tajua siitä, millaista touhua saunominen on Suomessa."

– Siellä on kuumempaa kuin kukaan on Columbuksessa kokenut. Katsotaan, moniko tyyppi joutuu sairaalaan sen jälkeen, hyökkääjä vinoili haastattelussa.

Laine sanoo Tamperelaiselle käyvänsä Tampereella aina Kaupinojan saunalla, mutta ei ole varma, ehtiikö sinne tällä reissulla.

– Olen ymmärtänyt, että käymme keskiviikkona Helsingissä ollessamme Löyly-saunaravintolassa, Patrik Laine paljastaa.

Laine lienee NHL:n persoonallisin pukeutuja. Kamerat ovat valmiina, kun hän astelee Nokia-areenalle, mutta missä asussa?

– En ole vielä miettinyt asiaa, mutta eiköhän asuste mene jotenkin överiksi. Joku kiva puku ja hattu kylkeen niin siinä on suomalaisilla päiviteltävää loppuvuodeksi, Patrik Laine heitti Tamperelaisen haastattelussa heinäkuussa 2022.

Hän ei vieläkään paljasta pukuaan.

– Se nähdään vasta sitten, kun tulen ensimmäistä kertaa areenalle, hän naurahtaa.