Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ylöjärvi laittaa 23 omakotitonttia hakuun – tontteja tarjolla kahdella alueella

Ylöjärven kaupungin omakotitonttien haku 2022 käynnistyy tiistaina 1. marraskuuta kello 10 ja päättyy keskiviikkona 30. marraskuuta kello 15.

Haettavissa on yhteensä 23 tonttia kahdelta suositulta alueelta Ylöjärven keskustan läheisyydestä. Siltatien alueelta on haettavissa 17 tonttia ja Siivikkalasta 6 tonttia.

Siivikkalan omakotitontit sijaitsevat koulun lähellä uudella asuinalueella Ahmantien varrella. Tontteja on kahta eri kokoa, 850 neliötä ja 884 neliötä. Tonttien hinnat alkavat 67 eurosta neliöltä.

Siltatien omakotitontit sijoittuvat Miilukankaantien, Puuhiilentien ja Nokikujan varrelle. Pienin tontti on 888 neliötä, suurin 1026 neliötä. Tonttien hinta alkaa 55 eurosta neliöltä.

Kaikki tontit voi ostaa tai vuokrata. Tontteja voivat hakea vain yksityishenkilöt. Tonttia ei voi saada, jos hakija on viimeisen kymmenen vuoden aikana ostanut tai vuokrannut asemakaavatontin Ylöjärven kaupungilta.

Tontteja haetaan täyttämällä tonttihakulomake hakuaikana kaupungin kotisivuilla. Hakija voi hakea yhtä tai useampaa tonttia. Tontit tulee laittaa hakemuksessa ensisijaisuusjärjestykseen. Tontit jaetaan arpomalla.