Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äänestä täällä | Paras Tamperelainen Ravintola 2022 -kilpailu on käynnissä – Äänestä Tampereen parasta ravintolaa, lounaspaikkaa, olutravintolaa, kahvilaa ja bilepaikkaa

Napoli tavoittelee pääsarjassa viidettä perättäistä voittoa. Haussa on myös paras lounaspaikka, olutravintola, kahvila ja bilepaikka.

Ottaako Napoli Paras Tamperelainen Ravintola -tittelin jo viidennen kerran peräkkäin?

Vai ovatko sen vieläkin pitkäikäisemmät haastajat eli viime vuoden kakkonen ja kolmonen Coussicca ja Pulteri nousemassa kärkeen?

Tai voisiko voittaja olla jokin ehdokaslistan uusista paikoista, kuten Suomen Pankin talon Pons, Nokia-areenan Lapland Hotellin Saivo, Rautatienkadun Rioni, sisäpiharavintola Apaja tai listalle palannut takavuosien menestyjä Kumma?

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

Paras Tamperelainen Ravintola 2021 -äänestys on jälleen alkanut. Pääsarjan lisäksi pääsee äänestämään tuttuun tapaan myös parasta lounaspaikkaa, olutravintolaa, kahvilaa ja bilepaikkaa. Jokaisessa sarjassa saa viime vuosien äänestysten tapaan rastittaa kolme suosikkiaan.

Ehdokaslistoille on tuttuun tapaan koottu viime vuosien menestyjiä, edellisessä äänestyksessä eniten ääniä saaneita omia ehdokkaista ja tärkeimpiä vuoden aikana avanneita uutuuksia. Ehdokaslistaan ei tarvitse tyytyä, sillä äänestämään pääsee kaikissa sarjoissa myös omia suosikkejaan.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

Paras Tamperelainen Ravintola on valittu Kaupunkilehti Tamperelaisen järjestämällä lukijaäänestyksellä vuodesta 2013 saakka. Viime vuonna ääniä annettiin 5000–6000 sarjaa kohti.

Paras lounaspaikka oli viime vuonna 4 Vuodenaikaa, olutravintola Pyynikin Brewhouse, kahvila Pyynikin Munkkikahvila Pyynikin näkötornilla ja bilepaikka Klubi.

Äänestysaika päättyy sunnuntaina 20. marraskuuta.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!