Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hervantajärvi, Holvasti, Ojala... – Tampereen tonttihaku alkoi, tällainen on tarjonta nyt

Tampereen kaupungin omakotitonttien haku on alkanut ja kestää 14. marraskuuta saakka.

Tarjolla on yhteensä 82 tonttia neljästä eri kaupunginosasta. Haettavana on vuokrattavia tontteja sekä kiinteällä hinnalla tai tarjousten perusteella myytäviä tontteja. Vuokrattavat ja kiinteällä hinnalla myytävät tontit arvotaan.

Hervantajärveltä on haussa mukana 48 vuokratonttia, Holvastista 6 ja Ojalasta 18. Kiinteällä hinnalla myydään 4 tonttia Holvastista ja 4 Ojalasta. Tarjousten perustella myydään 2 tonttia Kämmenniemestä.

Vuokrattavat ja kiinteällä hinnalla myytävät omakotitontit arvotaan, ja näitä tontteja haetaan sähköisesti tonttihakupalvelussa. Hakemus tulee jättää 14. marraskuuta kello 23.59 mennessä.

Tarjousten perusteella myytäviä omakotitontteja haetaan ostotarjouslomakkeella, jonka voi palauttaa postitse tai Frenckellissä sijaitsevaan Tampereen palvelupisteeseen. Ostotarjouslomake tulee palauttaa viimeistään 14. marraskuutakello 16.00 mennessä. Kaupunki pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Vuoden 2022 omakotitonttihaku on viimeinen nykymuodossaan. Ensi vuodesta lähtien otetaan käyttöön lisää valintakriteerejä vuokrattavien omakotitonttien luovutuksessa.

Tänä syksynä kiinteistötoimi otti käyttöön sähköisen tonttihakuvahti -palvelun, joka tiedottaa tonttihaun alkamisesta. Palvelu herätti runsaasti kiinnostusta, ja mukaan ilmoittautui lähes tuhat henkilöä. Tonttihakuvahtia aiotaan käyttää myös tulevissa omakotitonttien hauissa.