Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ideaparkissa on lauantaina uusi urheilutapahtuma

Lempäälän Ideaparkissa järjestetään 29.–30. lokakuuta uusi e-urheilu ja urheilutapahtuma, jossa yhdistetään perinteistä urheilua sekä e-urheilua.

Finefestin kumppanien pisteillä tapahtuman kävijät pääsevät kokeilemaan uusimpia pelejä, pelikokemuksia ja tutustumaan e-urheilun maailmaan. Urheiluhuuman tapahtumaan tuovat paikalliset urheiluseurat, joiden pisteillä pääsee testaamaan erilaisia aktiviteetteja sekä tutustumaan paikallisiin harrastusmahdollisuuksiin.

Pelimaailman pisteillä pääsee nauttimaan autourheilun huumasta huippuluokan ajosimulaattoreilla, hyppäämään VR-laseilla toiseen todellisuuteen sekä tutustumaan e-urheilun eri harrastusmahdollisuuksiin.

Perinteisen urheilun puolelta Finefestissä nähdään tutut KooVee, Tappara sekä Tampere United. Pisteillä järjestetään erilaista ohjelmaa, jossa voi haastaa itsensä ja kaverin.

Ideaparkissa on myös Tappara Päivä lauantaina Ideaparkin keskusaukiolla. Paikalla ovat niin Sparkling Stars, Tapsu kuin koko Tapparan liigamiehistö.