Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Saara Aalto esiintyy Tampereella yhdessä paikallisen Nuorisokuoro Sympaatin kanssa

Saara Aallon seitsemällätoista paikkakunnalla vieraileva Enkeleitä -joulukiertue saapuu Tampereen Tuomiokirkkoon 7. joulukuuta.

Jokaisella paikkakunnalla kuullaan Saaran lisäksi myös paikallista lapsikuoroa. Tampereella Saaran kanssa esiintyy paikallisen Nuorisokuoro Sympaatin noin 12–20 vuotiaista laulajista koostuva 20-henkinen kuoro.

– Odotan innolla, että pääsen paikallisen lapsikuoron kanssa levittämään joulumieltä. Uskon, että saamme yhdessä luotua taianomaisen tunnelman. Olen itse laulanut lapsuuteni kuoroissa, ja kuorolaulaminen on ehdottomasti yksi tärkeimmistä syistä siihen, että olen nyt se laulaja mikä olen, Saara Aalto kertoo tiedotteessa.

Enkeleitä-kiertueella Saaran ja paikallisten lapsikuorojen lisäksi lavalle nousee kolmihenkinen muusikkoryhmä: kaksi multi-instrumentalistia ja viulisti. Enkeleitä -kiertue jatkaa Saara Aallon tänä vuonna julkaistun This World -singlen kanssa lanseeraamaa hyväntekeväisyyskampanjaa, jossa autetaan sodista ja kriiseistä kärsiviä lapsia ympäri maailmaa.

Seitsemällätoista paikkakunnalla vierailevan kiertueen jokaisesta ostetusta lipusta lahjoitetaan 50 senttiä Pelastakaa Lapset ry:lle tukemaan sodista kärsiviä lapsia ympäri maailmaa.