Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Influenssarokotuksia saa Hatanpäältä myös ilman ajanvarausta maanantaista lähtien

Maanantaista 24. lokakuuta lähtien influenssarokotuksia saa myös ilman ajanvarausta Tampereen Hatanpään rokotusyksiköstä. Samalla käynnillä on myös mahdollista saada koronan tehosterokote.

Rokotettavien ryhmiin kuuluvat henkilöt, jotka ovat täyttäneet 65 vuotta, riskiryhmiin kuuluvat 18 vuotta täyttäneet sekä voimakkaasti immuunipuutteiset 12 vuotta täyttäneet.

Ilman ajanvarausta Hatanpään rokotusyksiköstä rokotuksen voi saada maanantaina, torstaina ja perjantaina kello 10–14 sekä tiistaina ja keskiviikkona kello 13.30–17.30. Walk in -linja on avoinna toistaiseksi, kunnes suurin osa tämän kauden influenssarokotuksista on annettu.

Rokotteita on saatavilla ilman ajanvarausta rokotteiden riittävyyden mukaan. Mikäli kysyntä ylittää saatavuuden, joudutaan walk in -linjan rokotukset tilapäisesti keskeyttämään. Mahdollisista keskeytyksistä tiedotetaan kaupungin sosiaalisen median kanavilla.

Sekä influenssarokotuksia että koronan tehosterokotteita saa aiempaan tapaan myös ajanvarauksella Hatanpään rokotusyksikössä sekä 24. lokakuuta alkaen terveysasemilla. Myös terveysasemien rokotusajat ovat jo varattavissa.