Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tällaisia taloja rakennetaan pian Härmälänrantaan

Kasvavaan Tampereen Härmälänrantaan Pyhäjärven rannalle on tulossa lisää asuntoja. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Ellen muodostuu kahdesta rakennuksesta, joissa on yhteensä 46 asuntoa. Rakentamisen ennakoidaan alkavan vuoden 2023 alussa, jolloin kohde valmistuisi kesällä 2024.

Osoitteeseen Sandberginpolku 3 rakennettava Tampereen Härmälänrannan Ellen sijaitsee ranta-alueella uimarannan läheisyydessä, ja monesta asunnosta on esteetön näkymä Pyhäjärvelle.

Yhtiön kaksi rakennusta ovat viisi- ja kuusikerroksiset, ja asuntojen koot vaihtelevat 35–112 neliömetrin välillä. Asuntojakaumasta suurin osa on kaksioita tai useamman huoneen asuntoja, ja erilaisia pohjaratkaisuja on 17 kappaletta.

Yhtiölle tavoitellaan RTS-ympäristöluokitusta, ja lisäksi se on A-energialuokkaa. Katolle asennettavilla aurinkopaneeleilla katetaan osa taloyhtiön käyttämästä sähköstä.

Skanska rakentaa Härmälänrannassa parhaillaan myös kahta muuta kohdetta, As. Oy Tampereen Härmälänrannan Unoa sekä As. Oy Tampereen Härmälänrannan Nisseä, jotka valmistuvat vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla.