Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kalasteleeko TTK-tähti Jaakko Loikkanen Pispala- ja Ilves-vaatteillaan tamperelaisääniä? – Näin tanssiva toimittaja naureskelee uteluille

MTV3-kanavan suursuosikkiohjelman Tanssii Tähtien Kanssa tamperelaislähtöinen kisaaja Jaakko Loikkanen ei ole synnyinkaupunkinsa markkinamies vaikka onkin nähty harjoitussalilla kuvatuissa videoissa Pispala Clothingin ja Tampereen Ilveksen vaatteissa.

MTV Uutisten toimittaja Loikkanen huomauttaa, että ei saa työnsä takia mainostaa mitään tuotteita.

– Tykkään Pispala Clothingin vaatteista. Pidän niitä arjessa muutenkin, joten en mitenkään laskelmoinut kosiskelevani tamperelaisia äänestäjiä laittaessani Pispala-collegen tai Ilveksen hupparin tv-lähetykseen, Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen -ohjelman toimittajajuontaja perustelee.

Mies muistuttaa, että Ilveksen paidan käyttäminen televisiossa vei mahdollisesti kaikkien Tappara-fanien äänet tanssikilvassa.

– Minulla ei taida olla enää enempää Tampere-aiheisia vaatteita, joten ääntenkalastelukortit on siltä osin käytetty, Loikkanen naurahtaa.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilvan viime sunnuntain lähetyksessä nähtiin parinvaihtoviikon tulos. Jaakko Loikkanen ja toinen tamperelainen, tanssinopettaja Kerttu Nieminen saivat hitaalla valssillaan peräti 41 pistettä neljältä tuomarilta.

Tulevana sunnuntaina Loikkanen tanssii jälleen vakioparinsa Ansku Bergströmin kanssa.

– Illan teema on rakkaus. Meidän tanssilajimme on tango ja kappaleena aiheeseen hyvin sopiva Erika Vikmanin Syntisten pöytä. Teemme hienon shown, jossa on pieni yllätys, mutta enempää en voi paljastaa, Jaakko Loikkanen kertoo.

Tanssii Tähtien Kanssa tulee MTV3-kanavalta suorana lähetyksenä sunnuntaisin kello 19.30 alkaen.