Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lapset toivoivat vaaleanpunaista leikkipaikkaa ja trampoliinia – Näin Lempäälä toteutti pyynnön

Lempäälän Myllyrannan tapahtumapuiston leikkipaikka on saneerattu kesän aikana. Leikkipaikan suunnitteluun ovat osallistuneet lempääläläiset lapset ja toiveiden mukaisen paikan avajaisia vietetään torstaina 27. lokakuuta.

Myllyrannan tapahtumapuistoa on kehitetty ja paranneltu viime vuosien aikana puistosuunnitelman mukaisesti. Puisto on rakennettu tapahtumia palvelevaksi, kuntalaisten aktiivisessa käytössä olevaksi yhteiseksi kohtauspaikka.

– Vuonna 2019 järjestettiin Myllyrannan tapahtumapuistosta kuntalaiskysely, josta esiin nousseita toiveita on huomioitu puiston parantamistoimenpiteissä. Vaikka moni asia puistossa toimi hyvin, koettiin ettei leikkipaikka ole palvellut alueen runsasta käyttäjämäärää parhaalla mahdollisella tavalla, kertoo Lempäälän kunnan kunnossapitopäällikkö Tiina Pekkala tiedotteessa.

Leikkipaikan toimintojen suunnitteluun osallistettiin alueen päiväkoteja, seurakunnan lapsi- ja perhetoimintaa sekä Lempäälän kunnan perhetuvan 5–6-vuotiaita.

– On ollut kiva nähdä kuinka lasten ideoimat toiminnot ja toiveet ovat konkretisoituneet käytäntöön. Mielestäni saimme poimittua lasten suosikkielementtejä hienosti mukaan. Esimerkiksi lasten haluama vaaleanpunainen värimaailma näkyy, vaikka se ei ollutkaan leikkivälinevalmistajan normaalissa tuotevalikoimassa. Myös korkea torni, trampoliini ja kiipeilypuut ovat nyt osa leikkipaikan toimintoja, iloitsee Pekkala.