Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Särkänniemi nostaa Karmivan karnevaalin uuden kauhukohteen ikärajaa – "Kohde on pelottavampi, kuin mitä uskalsimme edes odottaa"

Särkänniemi nostaa tämän vuoden Karmivan karnevaalin uutuuskohteen ikärajaa. Nukkekotia on markkinoitu 15 vuoden suositusikärajalla.

Karmivan karnevaalin ensimmäinen viikonloppu alkaa tänään perjantaina.

Läpikäveltävä kauhukohde Nukkekoti on rakennettu Tornadon lastausalueelle. Nukkekodin maailmassa ollaan vuodessa 1902. Nukentekijä on kohdannut tragedian, joka on jokaisen isän pahin painajainen. Koti on muuttunut kauhujen nukkekodiksi, jossa kukaan ei ole turvassa.

Särkänniemen johtoryhmä päätti torstaina nostaa Nukkekodin ikärajaa.

– Vierailin kohteen harjoituksissa eilen ja totesin heti, että kohde on pelottavampi, kuin mitä uskalsimme edes odottaa. Asiakkaat ovat toivoneet meiltä todellista kauhua, ja tässä siihen pystytään nyt kunnolla vastaamaan, kertoo Särkänniemen kehitysjohtaja Ville Aarresuo tiedotteessa.

– Meillä on tietysti tapahtumantuottajina vastuu siitä, että viestimme kauhukohteiden pelottavuudesta oikeasuhtaisesti. Koska Nukkekoti on selvästi muita 15 vuoden suositusikärajan kohteita eli Zombie Zonea ja Circus Hysteriaa pelottavampi ja rajumpi, meidän oli tiukennettava ikärajaa.

14 vuotta täyttäneiden on uudesta ikärajasta huolimatta mahdollista vierailla Nukkekodissa aikuisen (18 vuotta täyttäneen) seurassa.

Samassa yhteydessä ikärajan tiukentamisen kanssa Nukkekodin markkinointiteksteihin lisättiin varoitus siitä, että kohde on järkyttävä.

– Kuten monissa kauhukohteissa- ja elokuvissa, Nukkekodissakin on mukana kuoleman tematiikkaa, eikä sitä suositella herkille. Mikäli joku epäilee kohteen aiheuttavan itselleen terveysriskejä, suosittelemme olemaan menemättä kohteeseen, Aarresuo sanoo tiedotteessa

Jo ostetuista Nukkekodin pääsylipuista voi pyytää rahapalautusta Särkänniemen asiakaspalvelun kautta, jos liput on ostettu liian nuorelle tai ne halutaan muista syistä jättää käyttämättä.