Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nysse kiertää areenaa, Tapparaa ja Ilvestä – Näin paikallispeli vaikuttaa bussiliikenteeseen

Nokia-areenalla pelataan Liigan paikallispeli Tappara–Ilves tänään perjantaina.

Areenan alueella on illan aikana katusulkuja, joten kaikki Vuolteenkatua liikennöivät bussit ajavat poikkeusreittejä kello 17–22. Vuolteenkadun pysäkit Sorin aukio C ja D, Suvantokadun pysäkki Sorin aukio E sekä Ratinan suuntainen pysäkki Rautatieasema E Rautatienkadulla ovat suljettu.

Linjat 2, 7, 9, 19 ja 40 ajavat yliopiston ja Sorin aukion välin Tampereen valtatien kautta. Linjojen käytössä on Hatanpään valtatien pysäkit Sorin aukio F ja Linja-autoasema.

Linjat 11, 12, 14, 15, 26, 30, 31 ja 103 ajavat Juhannuskylästä Ratinaan Aleksanterinkatua. Reitiltä jää pois pysäkit Paloasema, Klassillinen koulu ja Rautatieasema. Ratinasta Juhannuskylän suuntaan ajetaan Suvantokadun kautta rautatieasemalle, josta linjat jatkavat normaaleja reittejään.

Linja 27 ajaa Ratinanrannan ja Järvensivuntien välin suoraan Tampereen valtatietä. Reitiltä jää pois Ratina ja Sorin aukio.

Linjan 42 lähtö- ja pääteasema on Keskustorilla, jonne ajetaan Hämeenkatua. Rautatieaseman pysäkit Hämeenkadulla ovat linjan käytössä.

Linjan 80 lähtö- ja pääteasema on Keskustorilla, jonne ajetaan Hämeenkatua. Reitiltä jää pois Koskipuisto ja Sorin aukio.

Linjat 28 ja 95 ajavat Kalevan suunnasta Ratinaan Satakunnankadun ja Aleksanterinkadun kautta. Ratinasta Kalevan suuntaan ajetaan Suvantokadun kautta rautatieasemalle, josta linjat jatkavat normaaleja reittejään.

Muut bussit ja ratikat palvelevat normaaliin tapaan. Areenan lähikatujen sulkemisella varmistetaan peliin saapuvan ja sieltä poistuvan yleisön turvallinen liikkuminen alueella.