Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"En yritäkään olla kaikkien asioiden besserwisser" – Tommi Evilä ehdolle eduskuntavaaleihin

Tamperelainen kaupunginvaltuutettu, TV-kommentaattori ja 42-vuotias perheenisä Tommi Evilä tähtää huhtikuun eduskuntavaaleihin.

– Ihmiset ovat innostaneet ja kannustaneet minua yhteisten asioiden edistäjäksi. Suhtaudun ihmisten asialla olemiseen nöyrästi ja ehdokkuus on kunniatehtävä. Laitan kaikkeni peliin ollakseni luottamuksen arvoinen, toteaa Evilä tiedotteessa.

– Valtuutettuna olen oppinut paljon vaikuttamisesta. Yhteisten asioiden hoito on tuttua jo urheilu-uralta. Aina kun piti edistää epäkohtia viestikapula napsahti käteeni. Se vetää aina yhtä arvostavaksi, kun ihmiset luottavat asiansa sinulle.

Evilä voitti MM-pronssia pituushypyssä vuonna 2005. Hänen on toiminut aiemmin Kansainvälinen yleisurheiluliiton urheilijakomission jäsenenä kahdeksan vuotta.

Evilä on Tampereella sivistys- ja kulttuurilautakunta jäsen ja Tampereen Urheilu- ja messukeskus, hallituksen jäsen. Hän työskentelee Suomen Urhailuliiton valmennuspäällikkönä.

– En yritäkään olla kaikkien asioiden besserwisser, minulle on tärkeää että asioita ajatellaan ihminen edellä.