Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Särkänniemen Karmiva karnevaali laajenee – uutuutena Tornadon lastausalueelle rakennettu kauhukohde

Särkänniemen syyslomatapahtuma Karmiva karnevaali järjestetään tänä vuonna kolmen eri viikon aikana. Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestetään tulevana viikonloppuna 7.–9. lokakuuta. Lisäksi tapahtuma on 13.–22. lokakuuta.

– Olemme saaneet aiempina vuosina palautetta siitä, että kaikilla ei ole syyslomaa juuri Karmivan karnevaalin aikaan, ja toiseksi siitä, että ne paikalliset, jotka lähtevät koko syyslomaksi reissuun, eivät ehdi vierailla tapahtumassa. Nyt kaikki ehtivät mukaan, kertoo Särkänniemen kaupallinen johtaja Heikki Ihanamäki tiedotteessa.

Suurin osa huvipuistosta on tapahtumassa värikästä karnevaalialuetta, joka sopii koko perheelle. Circus Hysterian alueella on päivällä lasten sirkusesityksiä, ja Hypen ja Boomin väliselle kulkureitille jäävä Zombie Zone on sekin alkupäivästä apokalyptisessä lavastuksessaan rauhallinen alue. Ensimmäiset zombiet raahustavat Zombie Zonella kello 15 alkaen.

– Vasta kello 17 jälkeen zombien määrä ja aktiivisuus kasvaa. Samaan aikaan Circus Hysterian tunnelma muuttuu karmivammaksi, kertoo Ihanamäki.

Kello 17 alkaen Circus Hysterian ja Zombie Zonen suositusikäraja on 15 vuotta, mutta Angry Birds Landin, pelitorin ja muun huvipuiston käsittävä karnevaalialue sopii pienemmille ja aremmille tämän jälkeenkin.

15 vuoden suositusikärajan on saanut myös Karmivan karnevaalin uusi lisämaksullinen kauhukohde Nukkekoti, joka on rakennettu Tornadon lastausalueelle.

Nukkekodin maailmassa ollaan vuodessa 1902. Nukentekijä on kohdannut tragedian, joka on jokaisen isän pahin painajainen. Koti on muuttunut kauhujen nukkekodiksi, jossa kukaan ei ole turvassa.

– Nukkekodissa kuljetaan pienryhmissä, ja näyttelijät vievät tarinaa ja ryhmää eteenpäin. Nukkekotiin ostetaan aikaan sidotut liput ennakkoon netistä. Nukkekodin kapasiteetti on rajallinen ja jo nyt näyttää siltä, että se myydään ainakin joinain päivinä loppuun, kertoo Ihanamäki.