Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere Juoksee -tapahtuma kerää viikonloppuna yli 1200 osallistujaa

Tampere Juoksee -tapahtuma juostaan 8. lokakuuta.

Tampere Puolimaraton -nimellä aina vuoteen 2019 järjestetty juoksutapahtuman ajankohta siirrettiin syyskuusta lokakuulle pari vuotta sitten. Samalla tapahtuman nimi vaihtui Tampere Juoksee -tapahtumaksi.

Kilpailun johtaja Pasi Rajala on tyytyväinen ajankohdan muutoksesta sekä nimimuutoksesta.

– Tapahtuman nimi kuvastaa paremmin sitä kokonaisuutta, mitä juoksijoille tarjoamme. On kaksi matkaa lapsille, sekä puolimaratonin lisäksi 10 kilometriä kaikille juoksun harrastajille, toteaa Pasi Rajala tiedotteessa.

Tampere kymppi, Tampere Puolimaraton ja Lasten Minimaraton by Lähitapiola Pirkanmaa liikuttavat tänäkin vuonna yli 1 200 osallistujaa.

Juoksutapahtuman järjestäminen on Tampereen Pyrinnön koko seuran yhteinen ponnistus.

– Juoksutapahtuman järjestämisessä ovat mukana kaikki seuran jaostot, ja tämä on hieno päätös jälleen kerran upealle tapahtumavuodelle, kertoo Tampereen Pyrinnön toiminnanjohtaja Elisa Hakanen.

Tampere Juoksee -tapahtuman reitit ovat pysyneet pieniä muutoksia lukuun ottamatta samoina vuodesta toiseen.

Sekä puolimaratonin että kympin juoksijat lähtevät Keskustorilta ja tulevat maaliin Laukonsillalle Ratinan stadionin ylätasanteelle.

Kun kympin juoksijat kurvaavat maaliin Vuolteensillalta, puolimaratonin juoksijat suuntaavat etelälenkille Ratinan stadionin kautta.

– Juoksureittimme eivät ole nopeimmasta päästä, mutta tarjoavat upean kokemuksen Tampereen kaupungin sykkeessä, kertoo Pasi Rajala.

Jo perinteiseksi muodostunut lasten Minimaraton aloittaa juoksupäivän, kun Keskustorilla kello 12 vauhtiin pääsevät perheen pienimmät. Kympin ja puolimaratonin lähdöt ovat kello 13.