Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Onko tämä Liigan ennätys? – Ilves ja Tappara pelaavat 7 vierasottelua putkeen

Tamperelaiset miesten jääkiekkoliigan joukkueet Ilves ja Tappara saattavat tehdä loka-marraskuussa suomalaista kiekkohistoriaa.

Kummallakin joukkueella on silloin peräti seitsemän vieraspeliä putkeen. Ilves kohtaa Nokia-areenalla Lukon 18. lokakuuta, mutta pelaa sen jälkeen vieraissa Lappeenrannassa, Oulussa, Helsingissä, Vaasassa, Mikkelissä, Jyväskylässä ja Kouvolassa, kunnes on taas Tampereella Sportin isäntänä 19. marraskuuta.

Sport on Tapparan vieraana Nokia-areenalla 17. lokakuuta. Tapparalla on sen jälkeen putkeen vieraspelit Kuopiossa, Kouvolassa, Mikkelissä, Turussa, Lappeenrannassa, Vaasassa ja Raumalla. Seuraava kotiottelu on 17. marraskuuta pelattava Tappara-Kärpät.

Joukkueiden evakkoretki johtuu areenan muista tapahtumista, joita on lokakuun puolivälin ja marraskuun puolivälin aikajaksolla hyvin paljon.

Volbeatin konsertti on Nokia-areenalla 23. lokakuuta. Cats-musikaali valtaa areenan 27.–30. lokakuuta ja NHL-pelit 4.–5. marraskuuta. Mestarit 2022 -kiertue tulee Nokia-areenalle 12. marraskuuta.