Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampere Rock City | Juuri nyt on aika kadota musaan – "Lost in Musicin esiintyjämäärä on ennätyksellinen"

Lost in Music -festivaali tuo Tampereelle lähes 120 esiintyjää.

Viihdealan messutapahtuma Musiikki & Media järjestetään Tampereella tällä viikolla.

Viisitoista vuotta sitten kokonaisuuteen liitettiin musiikkifestivaali Lost in Music, joka tuo tällä kertaa kaupunkiin lähes 120 artistia keskiviikosta lauantaihin.

– Festivaalikesä on juuri päättynyt, mutta laadukkaat festivaalit jatkuvat Lost In Musicin myötä syksyn piristysruiskeena. Lost In Music ei palaa vanhaan normaaliin, vaan katsoo tulevaisuuteen, tapahtuman promoottori Pietu Sepponen lupaa.

– Tuttujen ja turvallisten nimien vastapainoksi luvassa on valtava joukko nousevia tähtiartisteja, jotka kannattaa nähdä livenä juuri nyt, kun ne vielä mahtuvat pienemmille klubeille, Sepponen vinkkaa.

Lost in Musiciin on saatavilla koko tapahtuman kattava festivaaliranneke tai yksittäisiä keikkalippuja.

Siitä tulee hyvä olo ja mieli.

Sepponen on varma, että kaikenlaisen musiikin ystävät löytävät tapahtumasta itselleen mieleisen tilaisuuden: oma reitti hahmottuu, pidätpä sitten rap-musiikista, indiepopista, rockista, heavystä tai vaihtoehtoäänestä.

Esimerkiksi rockin raskasta sanomaa julistavat vaikkapa yhtyeet Mokoma, Shiraz Lane, Ruoska ja Rytmihäiriö.

– Lost in Musicin esiintyjämäärä on ennätyksellinen. Nyt nautitaan isosti Suomen raikkainta, parasta ja ajankohtaisinta musiikkia.

– Ja mikä tärkeintä: keikoilla kannattaa käydä, siitä tulee hyvä olo ja mieli!

Suomalainen musiikkiteollisuus elää vahvaa nousukautta, jonka yksi avainsana on avoimuus.

– Alan monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus ovat parantuneet hienosti, Sepponen kehuu.

– Estoton ennakkoluulottomuus luo hyvää yhteenkuuluvuutta koko livekentälle: artistit tekevät keskenään nykyään paljon yhteistyötä ja raja-aidat murskautuvat iloisesti.

Lost In Musicin tapahtumapaikkoina toimivat Tullikamari, Olympia, G Livelab, Telakka, Yo-talo, Maanalainen, O’Connell’s, H5 ja Secret Sauceity.

Lost in Music Tampereella 28.9.-1.10.