Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereella kuvattiin Elämäni Biisin Ukraina-hyväntekeväisyysjakso – Tulee Yleltä syksyllä

Yleisradion suositusta lauantai-iltojen Elämäni Biisi -ohjelmasta nähdään Ukrainaan tehty hyväntekeväisyysjakso.

Yle kertoo tiedotteessaan, että se ja muut toimijat haluavat konkreettisella teollaan auttaa ukrainalaisia ja tarjota muuta ajateltavaa sodan runtelemaan maahan.

Jakso toteutetaan hyväntekeväisyytenä, eli Yle ja muut toimijat tarjoavat Elämäni Biisin formaatin, lavasteet, tuotantotyön ja muun jakson kuvaamiseen tarvittavan ilmaiseksi.

Kuvaukset pidettiin aiemmin tällä viikolla Tampereen Mediapoliksen Factory-hallissa. Nauhoituksiin ei myyty lippuja, vaan yleisöön oli kutsuttu ukrainalaisia pakolaisia Tampereelta.

Jakso koostuu tutuista Elämäni Biisin elementeistä: illan aikana kuullaan vieraille tärkeitä kappaleita ja tarinoita niiden takana.

Omat elämänsä kappaleet jaksossa paljastavat laulaja ja YK-lähettiläs Taras Topolia, laulaja ja tv-esiintyjä Nadia Dorofeeva, Euroviisuistakin tuttu juontaja Timur Miroshnychenko sekä MM-tason urheilijapariskunta Mykhailo Romanchuk ja Maryna Bekh-Romanchuk.

Jakson juontaa maansa eturivin juontajiin kuuluva Kateryna Osadcha. Vierailevina artisteina kuullaan nuoria lupauksia nimeltään Kola ja Laud.

Jaksossa nähdään myös juontaja Katja Ståhl sekä Elämäni Biisin suomalaisia tähtisolisteja. Esiintymässä on lisäksi ukrainalaislapsilla vahvistettu poikakuoro Pirkanpojat.

Ukrainaa varten tehty jakso esitetään ensin ukrainalaisella 1plus1-tv-kanavalla ja myöhemmin syksyllä Ylellä.