Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Härmälänrantaan rakennetaan uutta korttelia, jossa kaksi asuntoa voi yhdistää yhdeksi

Bonava on aloittanut Tampereen Härmälänrannassa uuden asuinkorttelin rakennustyöt.

Energiatehokkaaseen A-energialuokan taloon tulee 73 kotia. Erikoisuutena ovat elämäntilanteen mukaan joustavasti muunneltavat Duo-kodit, joissa kaksi asuntoa voi yhdistää yhdeksi. Asunto Oy Tampereen Vellamo 1:n kodit ovat muuttovalmiita loppuvuodesta 2023.

– Vellamon kotikortteli Härmälänrannassa on Bonavan kolmas Tampereella tällä hetkellä rakenteilla oleva naapurusto. Tavoitteemme on A-energialuokka kaikissa uusissa rakennusprojekteissamme, ja tämä toteutuu myös Vellamossa, kertoo Bonava Suomen yksikönjohtaja Panu Sivula tiedotteessa.

Vellamo 1:n huoneistovalikoima koostuu yksiöistä, kaksioista ja kolmioista. Osa asunnoista on elämäntilanteen mukaan joustavasti muunneltavia muuntopohjaisia Duo-koteja, joissa voi yhdistää kaksi vierekkäistä asuntoa yhdeksi kokonaisuudeksi. Elämäntilanteen muuttuessa asunnot voi myöhemmin taas jakaa kahdeksi pienemmäksi kodiksi.

Kahden sisäänkäynnin Duo-koti sopii esimerkiksi kahden sukupolven asumiseen tai kodin ja työtilan yhdistämiseen.

Seitsemänkerroksisen Vellamon kotien suunnittelussa on panostettu sujuvaan arkeen helposti kalustettavine pohjaratkaisuineen ja säilytystiloineen. Oleskelutilat jatkuvat lasitetuille parvekkeille kaikissa kodeissa. Jokaiseen asuntoon toteutetaan varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Autopaikoilla on sähköauton latausvalmius. Polkupyörille rakennetaan turvalliset säilytystilat sekä huolto- ja pesupiste.

Omalle tontille nouseva Vellamo sijoittuu Härmälänrannan puiston, palloilukentän ja Pyhäjärven läheisyyteen.

Edit 26.9. kello 23.45: Korjattu otsikon kirjoitusvirhe.