Avi keskeytti Tammistokodin toiminnan – kaupunki ottaa yksikön haltuunsa

Tampereen kaupunki on ottanut Yrjö & Hanna Oy:n Tammistokodin toiminnan haltuunsa ja jatkaa vanhusten tehostetun palveluasumisen asiakkaiden hoitoa ja hoivaa. Tällä toimenpiteellä turvataan Tammistokodissa olevien asiakkaiden palvelut sekä turvallisuus.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto keskeytti Tammistokodin toimintayksikön toiminnan 22. syyskuuta. Yrjö & Hanna Oy:n Tammistokoti tuottaa tehostettua palveluasumista vanhuksille. Tampereen kaupunki otti yksikön toiminnan haltuunsa aluehallintoviraston hallintopäätöksen jälkeen. Asiakkaiden hoito jatkuu Tammistokodissa normaalisti, kuitenkin Tampereen kaupungin järjestämänä.

– Asiakkaiden turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Tammistokodissa olevien asukkaiden hoiva ja hoito jatkuvat, toiminta on nyt kuitenkin kaupungin omaa toimintaa, sanoo palvelujohtaja Mari Patronen tiedotteessa.

Tampereen kaupunki otti Tammistokodin valvontaansa helmikuussa tehdyn valvontakäynnin jälkeen. Toinen valvontakäynti oli heinäkuussa ja tämän sopimusseurannan mukaisen ohjaus- ja valvontakäynnin jälkeen kaupunki pyysi aluehallintoviraston mukaan valvontaan. Elokuussa kaupunki antoi korjaamiskehotuksen liittyen muun muassa välittömän asiakastyön mitoitukseen. Epäkohtia ei kuitenkaan pystytty korjaamaan määräaikaan mennessä, mutta kaupunki jatkaa toimintaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut