Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toteutuuko tänäänkin: Ilveksen peleissä mätetään 20 prosenttia enemmän ruokaa kuin Tapparan otteluissa

Liigakauden ensimmäinen Tampereen paikallispeli on Nokia-areenalla tänään kello 18.30. Sitä isännöi Ilves, jonka kotiotteluissa myydään Nokia-areenan ravintoloiden ruokaa selvästi enemmän kuin Tapparan peleissä.

Näin nimittäin oli areenan avaussesongilla.

– Jos Ilveksen ja Tapparan otteluissa on saman verran yleisöä, menee ruokaa Ilveksen peleissä noin 15–20 prosenttia enemmän. Ilveksen otteluita varten pitää aina varata enemmän ruokaa, Nokia-areenan keittiöpäällikkö Mikko Nilosaari sanoo.

Mikä voi olla selitys erolle kahden tamperelaisjoukkueen yleisöjen välillä? Keittiöpäällikkö Nilosaari toteaa suoraan, että ei osaa sanoa.

Ilveksen faniyhdistys Ilves Ikuisesti ry:n puheenjohtaja Marko Iso-Mustajärvi antaa pyynnöstä murjaisun pilke silmäkulmassa.

– Ilves-fanit osaavat nauttia pelin ohessa myös loistavasta ruoasta areenalla toisin kuin Tapparan fanit, jotka ovat nauttineet mahan täyteen Tapolan mustaa jo ennen ottelua, Iso-Mustajärvi heittää.

Entä juomien kulutus Ilveksen ja Tapparan otteluissa? Areenan ravintolapalveluiden operatiivinen päällikkö Ilpo Kantola sanoo, että menekki vaihtelee perustuen viikonpäivään, ravintolasesonkiin, vastustajaan sekä pelirytmiin. Juomamyyntiin ei niinkään vaikuta se, kumpi joukkueista on pelaamassa.

Juttu julkaistiin Tamperelaisessa ensimmäisen kerran 7.9.2022.