Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Media- ja valotaidetapahtuma Projio tulee jälleen Finlaysonin alueelle

Media- ja valotaidetapahtuma Projio järjestetään jälleen Tampereen Finlaysonin alueen ulko- ja sisägalleriatiloissa 20–25. lokakuuta.

Tänä vuonna Finlaysonin perinteikkään alueen valaisevat muun muassa Hervannan valtaväylän ratikkapysäkin mosaiikista tamperelaisille tuttu Jan Anderzén sekä helsinkiläiset Alexander Salvesen ja Emma Rönnholm.

Mukana on myös SELLEK, joka tuo tapahtumaan UV-taidetta sekä NFT-teoksia. Tapahtuma on maksuton ja suunnattu kaikenikäisille kävijöille.

– Projion suosio ja kävijämäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Finlaysonin perinteikäs ympäristö tarjoaa teoksille upean miljöön, joka todella herää eloon taiteilijoiden näyttävien teosten myötä, kertoo tapahtuman tuottaja Heini Puurtinen tiedotteessa.

Projio haluaa tänä vuonna osallistua keskusteluun energian käytöstä ja tekemistämme valinnoista.

– Kysymme kävijöiltämme paikan päällä saman kysymyksen kuin itseltämme: Tulisiko energiaa säästää kaikin keinoin? Vai ovatko valo ja yhteiset elämykset lopulta tärkeitä ja perusteltavissa, kun ne luovat kulttuuria ja yhteistä hyvinvointia?, Puurtinen jatkaa.

Projion järjestää Stereo:ID Ltd Oy yhteistyössä Finlaysonin alueen ja Tampereen kaupungin kanssa. Alueella nähdään jälleen Tampere Film festivalin VJ-kilpailu, joka huipentuu lauantaina 22.10. tapahtuvaan live-finaaliin.