Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Olemme laskeneet hintoja vuoden 2022 kisoista" – Näin toimii nyt käynnistynyt jääkiekon MM-kisojen lippuarvonta

Tampereella ja Riiassa toukokuussa 2023 pelattavien jääkiekon MM-kisojen rekisteröityminen Tampereen otteluiden lippuarvontaan on käynnistynyt. Lippuarvonnassa voi voittaa päivälippujen osto-oikeuden. Rekisteröityminen arvontaan päättyy 12. lokakuuta.

Vastaavanlainen lippuarvonta oli käytössä myös viime kevään MM-kisoissa.

– 2022 vuoden kisoissa kiinnostus varsinkin Suomen otteluihin oli suurta. Lippuarvonnalla pyrimme tarjoamaan kaikille kiekkofaneille tasavertaisen mahdollisuuden saada lippuja kevään kisoihin, sanoo 2023 Jääkiekon MM-kisojen Suomen kisaorganisaation pääsihteeri Heikki Hietanen tiedotteessa.

Arvonta tehdään loka-marraskuussa, jonka jälkeen osto-oikeuksia voittaneet saavat lunastaa lippunsa.

Lunastamatta jääneet Tampereen otteluiden päiväliput tulevat avoimeen myyntiin 21.11. Otteluihin tullaan myymään myös yksittäisiä pelilippuja, myynti alkaa helmikuun aikana.

Arvonnassa on kaikille kisapäiville erihintaisia päivälippupaketteja eri katsomokategorioista. Osto-oikeuksia voi voittaa siis alkusarjan ja välieräpelien lisäksi myös finaalipeleihin.

– Olemme laskeneet hintoja vuoden 2022 kisoista, lisäksi olemme luoneet lippuarvontakampanjan ajaksi oman edullisen hintakategorian. Edulliset kampanjakategorian liput ovat tarjolla ainoastaan nyt, joten kannattaa senkin takia osallistua arvontaan, Hietanen kertoo.

Suomen pelipäiviin edullisimmat päiväliput maksavat lapsilta 35 ja aikuisilta 57,50 euroa. Hinnat sisältävät lippuoperaattorin palvelumaksut.

Lisätietoja arvonnasta saa täältä.