Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Ne yrittivät jäädyttää sen bändin" – Tuoreessa kirjassa muistellaan pimeyden ytimestä tulleen Hanoi Rocksin avauskeikkaa Tampereella

Jari Korkki kertoo tuoreessa kirjassaan Manserock jäi soimaan (Docendo), miten Hanoi Rocksin ensimmäinen keikka Tampereella sujui kauan sitten.

Ylioppilastalon taloudellisen tilanteen korjanneella, talon tapahtumatuotannosta vastanneella Jukka Kulmalalla oli perhosia vatsassa, kun Michaelin, Andyn ja kumppaneiden piti astua lavalle.

Pelle Miljoona oli saanut alun perin kaakkoissuomalaisena armon, mutta Hanoi tuli suoraan pimeyden ytimestä mikä tarkoittaa siis Helsinkiä.

– Puoli tuntia jengi toljotti sitä settiä hiiskumatta. Ne yrittivät jäädyttää sen bändin, muisteli Kulmala joskus vuosia myöhemmin.

– Sitten myöhemmin Seinäjoelle lähtenyt teatterintekijä Olli-Matti Oinonen lähti tyttöystävänsä kanssa liikkeelle, ja lattia oli hetkessä täynnä. Se oli siinä.

– Ne olivat päättäneet katsoa stadilaisten kortit, ja ne kortit riittivät, kirjassa lukee Jukka Kulmalan muisteluna.

Lue lisää Jari Korkin Manserock jäi soimaan -kirjasta tänään ilmestyvästä painetusta Tamperelaisesta.