Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Erika Vikman avaa Danny-suhdettaan Vain elämää -jaksossa – "Jos menimme yhdessä kauppaan, ihmiset saattoivat naureskella"

Nelosen ja Ruudun Vain elämää -televisiosarjassa on 23. syyskuuta kello 20 alkaen Tampereelta kotoisin olevan Erika Vikmanin päivä.

Tangokuningattareksi kesällä 2016 kruunattu Vikman avaa rakkaushistoriansa saloja perjantain jaksossa.

Vikman puhuu aiheesta, joka on ollut vahvasti läsnä hänen uransa eri vaiheissa: suhteestaan 50 vuotta vanhempaan iskelmälegenda Dannyyn. Erikan ja Dannyn romanssi alkoi vuonna 2016.

– Meille syntyi omalaatuinen suhde. Tavallaan se perustui työhön ja mentorointiin. Minua kiinnosti tarinat Dannyn uran varrelta, millaista oli olla artisti eri vuosikymmenillä. Siinä on ollut paljon kerrottavaa. Sitten siinä tapahtui niin, että rakastuin tähän ihmiseen. Se yllätti todella paljon, koska ikäeroa on jonkin verran. Mielestäni kaikki asiat, jotka liittyvät tunteisiin, niitä ei tarvitse selittää tai järkeillä, Vikman kertoo Nelosen tiedotteessa.

– Danny rakensi kanssani peruspohjaa alkaneelle uralleni, jota loimme yhdessä. Danny on seurannut uraani ylpeästi, mikä on todella hienoa, hän jatkaa.

Vikman myöntää perjantain ohjelmassa suhteen paljastumisen olleen raskasta aikaa.

– Olin juuri tullut tangokuningattareksi, ja siitä alkoi oikea urani. Lehdet olivat huomanneet minun ja Dannyn yhteistyön, ja meitä alettiin jahdata. Siinä vaiheessa olimme jo ehtineet rakastua. Ihmisten on vaikea nähdä sitä, koska kyseessä on vanha legenda ja nuori kaunis nainen. Siinä oli ajatus, että mitä toinen hyötyy toisesta. Ei ajateltu, että kahden ihmisen sielut kohtasivat. Minua pelotti, mitä tapahtuu asian tultua julki.

Erika Vikman sanoo, että häntä ja Dannya seurattiin eräälle ulkomaanmatkalle, ja heistä saatiin kuvat uima-altaalla. Juorulehden kannessa oli kuva, joka ei jättänyt ainakaan mitään epäilyksiä.

– Sitten kaikki kääntyi ylösalaisin, eikä minua pidetty enää tangokuningattarena ja artistina, vaan minua pidettiin Dannyn tyttöystävänä ja ystävättärenä. Jos menimme yhdessä kauppaan, ihmiset saattoivat naureskella.