Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oka, Kallu, Raipe, Juti ja muut tekevät paluun – Poistetut mestaruusviirit ja jäädytetyt paidat saavat uuden paikan Nokia-areenalta

Ilveksen ja Tapparan miesten jääkiekkojoukkueiden mestaruusviirit ja jäädytetyt pelipaidat ilmestyvät takaisin Nokia-areenalle, kertovat seurojen ja areenan edustajat.

– Ne tulevat esille lähiviikkojen aikana, tiivistää Ilveksen myynti- ja tapahtumapäällikkö Lasse Fihl.

Viirit ja paidat nostettiin Nokia-areenan kattoon 3.12.2021 avausottelun Tappara-Ilves yhteydessä. Ne olivat siellä runkosarjan loppupuolelle asti, mutta rullattiin silloin ylös ja siirrettiin myöhemmin varastoon. Areenan pitkän sivun yläriveiltä ei nähnyt kunnolla mediakuutiolle, sillä viirit ja paidat olivat tiellä.

En voi paljastaa, millä tavalla ja minne.

Tapparan kehitys- ja tapahtumajohtaja Aki Hautamäki kertoo, että seurat ja areenayhtiö ovat pohtineet keväästä asti keinoa, jolla viirit ja paidat voidaan palauttaa areenalle.

– Emme valitettavasti saa niitä esille perinteisinä viireinä ja paitoina ilman, että ne muodostaisivat jonkinlaisen näköesteen jostain päin peliä seuraavalle. Olemme kuitenkin keksineet ratkaisun, jonka ovat hyväksyneet kaikki tahot, Hautamäki iloitsee.

– Annan erittäin suuren kiitoksen seuroille siitä, että kehittivät ratkaisun, jossa viirit ja paidat eivät tule kenenkään nokan eteen häiritsemään näkyvyyttä eivätkä ne tee sitä konserteissakaan, Nokia-areenan kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Jani Helenius sanoo.

Tapparan Hautamäki toivoo ja uskoo, että molempien seurojen mestaruusviirit ja jäädytetyt pelipaidat tulevat areenalle näkyville noin kuukauden sisällä.

– En voi paljastaa, millä tavalla ja minne, mutta maljaan eli katsomojen ja permannon sisäpintaan ne tulevat eivätkä ole digitaalisia. Tapa tuoda viirit ja paidat esiin on kuitenkin aivan uusi, hän vihjailee.

Luonnollisinta on esitellä viirit ja paidat ensimmäistä kertaa Tampereen paikallispelin alussa. Hautamäen ja Fihlin mainitsemaan aikajanaan osuu parhaiten 7. lokakuuta pelattava Tappara-Ilves.