Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Sheila ja Iida edustavat Tamperetta Miss Suomi -finaalissa – Pari päivää ennen huipennusta julkaistiin bikinikuvat

Miss Suomi 2022 -kilpailun finaali käydään 17. syyskuuta. Finaaligaala järjestetään kutsuvierastapahtumana Helsingissä.

Tänä vuonna Miss Suomi -kilpailun finalisteista ei enää kuvattu alusvaatekuvia. Finnartist Oy:n toimitusjohtaja Sunneva Sjögren perustelee, etteivät alusuvaatekuvat kuulu enää nykypäivän kilpailuun.

– Nykypäivän kilpailussa keskitymme kokonaisvaltaiseen edustavuuteen, esiintymistaitoon, puhe- ja lavaesiintymiseen. Koulutamme kilpailijoita siten, että he pärjäävät itsevarmoina esiintyjinä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin käytyään läpi More Than Beauty Academy -koulutuspolun, Sjögren sanoo tiedotteessa.

Finaalissa on kaksi tamperelaista, 27-vuotias Sheila Da Costa ja 26-vuotias Iida Hynnilä.

– Kannan itseäni ylpeästi ja arvokkaasti missä tahansa asussa. Haluan kannustaa myös muita rakastamaan itseään juuri sellaisenaan kun on, Da Costa kertoo.

– Mulle bikinikuvaukset merkitsee mahdollisuutta tuoda esiin omaa naiseutta. Bikinikuvia voi olla monenlaisia ja parhaimmillaan ne ovat hyvin elegantteja, tyylikkäitä ja arvokkaita. Kuvaukset voivat olla kokemuksena voimaannuttava, ainakin itselle ne olivat sitä kiertueella. Sain itsestäni kauniin kuvan, jossa omat parhaat puolet tulevat hyvin esiin. Bikinikuvissa onnistuminen ei edellytä tietynlaista vartaloa, vaan sitä että on sinut itsensä kanssa ja tietää omat hyvät puolensa, Hynnilä kommentoi.

Kilpailun tuomaristossa istuvat vuoden 2016 Miss Suomi ja radiojuontaja Shirly Karvinen, urheilulääkäri Pippa Laukka, pitkän linjan someammattilainen Aino Rossi, mediapersoona Marko Björs, sekä More Than Beauty Academyn pääkouluttaja ja arvostrategi Jaana Villanen. Lähetyksen juontavat Sauli Koskinen ja Niko Nousiainen.

Lavalla nähdään artistivieraana Saara Aalto.