Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nokia arpoo tontteja suositulta asuinalueelta – jaossa 23 omakotitonttia

Nokian Harjuniityn asuinalueelta luovutetaan haettavaksi 23 omakotitonttia lokakuussa 2022.

Kaikkiaan vuoden 2022 aikana Harjuniitystä luovutetaan noin 40 tonttia.

Tämän jälkeen asuinalueella on jäljellä vielä noin 70 omakoti- ja paritalotonttia, jotka luovutetaan kunnallistekniikan valmistuttua lähivuosien aikana. Harjuniitty laajentuu tulevaisuudessa länteen, mutta asemakaavoitus on vielä kesken.

Harjuniityn tonttihaku alkaa 14. lokakuuta ja päättyy 31. lokakuuta. Hakuun tulevat omakotitontit sijaitsevat alueen pohjoisosassa. Lähellä kulkee rakennettu ulkoilureitti ja polkuverkostoja.

– Harjuniittyyn on rakentunut yli 200 modernia pientaloa ja useita kymmeniä taloja on rakenteilla. Alue houkuttelee erityisesti lapsiperheitä, sillä Harjuniityssä on yhtenäiskoulu ja päiväkoti sekä muun muassa liikuntahalli ja urheilukenttä kaukaloineen. Harjuniityn pohjoisosaan avataan myös uusi yksityinen päiväkoti tammikuussa 2023, kertoo tonttipäällikkö Harri Järvenpää tiedotteessa.

Lokakuussa luovutettavat tontit ovat rakennettavissa 1.1.2023 alkaen. Näiden omakotitonttien rakennusoikeus on 220–300 kerrosneliömetriä ja tonttien koot vaihtelevat noin 850–1125 neliömetrin välillä. Tonteille voi mennä itsenäisesti tutustumaan 28.–30. lokakuuta. Tontit on merkitty maastoon kyltein.

Harjuniityn tonttiarvontaan voivat osallistua vain yksityishenkilöt, jotka eivät ole saaneet omakotitalotonttia Nokian kaupungilta 1.1.2016 jälkeen. Tonttihaun päättymisen jälkeen järjestetään julkinen tonttiarvonta tiistaina 8. marraskuuta.

Tonttiarvonta striimataan Nokian kaupungin YouTube-kanavan kautta.