Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaupin öljyonnettomuuden taustalla ryöstöyritys – Pienkuormaimella huoltorakennuksen oven läpi, keikka päättyi öljysäiliön hajoamiseen

Tampereen Kaupin urheilukentän huoltorakennukseen murtauduttiin ja murtoyritys aiheutta mittavan öljyvahingon.

Sisä-Suomen poliisi sai sunnuntaiaamuna noin kello 8 aikaan hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, että Tampereen Kuntokadulla Kaupin urheilupuiston huoltorakennukseen on murtauduttu.

Tapahtumapaikalla ilmeni, että rakennukseen oli murtauduttu ajamalla pienkuormaimella ovesta läpi. Epäillyt tekijät olivat anastaneet rakennuksesta traktorimönkijän ja pienempää irtainta omaisuutta.

Anastettu omaisuus löytyi poliisin tutkintatoimenpiteiden johdosta myöhemmin päivällä ja traktorimönkijä on jo palautettu takaisin asianomistajalle.

Samassa yhteydessä oli yritetty anastaa myös huoltorakennuksen pihassa ollutta polttoainesäiliötä. Anastusyrityksen seurauksena säiliö oli kaatunut, mennyt rikki ja arviolta satoja litroja polttoainetta oli päässyt valumaan maahan.

Tapahtunutta tutkitaan epäiltynä törkeänä varkautena. Polttoaineen maahan valumisen osalta siihen liittyvä mahdollinen rikosnimike selviää tutkinnan edetessä.

Asian esitutkinta on tässä vaiheessa kesken ja poliisi tiedottaa siitä lisää tarvittaessa.