Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seitsemisen Luontokeskukselle uusi yrittäjä – Tarkoitus kehittää toimintaa retkeilykeskusmaisemmaksi

Metsähallitus on allekirjoittanut Seitsemisen Luontokeskuksen vuokrasopimuksen Seita Elämyspalvelut Oy:n kanssa. Yritys aloittaa toimintansa tiloissa 1. joulukuuta. Seitsemisen kansallispuisto sijaitsee Pohjois-Pirkanmaalla, noin 50 kilometriä Tampereen luoteispuolella.

Seita Elämyspalvelujen toiminta-ajatus on tuottaa monipuolisia luontoelämyksiä asiakaslähtöisesti ja ekologisesti.

Kahvilapalvelut, maastoruokailut sekä kurssit rakentuvat luomu- ja lähiraaka-aineista ja pitkälti myös itse tehden. Tilausravintola-, majoitus- ja karavaanaripalvelut, ohjelmapalvelut sekä laaja valikoima vuokravälineitä kuljetuspalveluineen ovat tarjolla ympärivuotisesti.

Luontokeskuksen monikäyttöisyyttä lisätään järjestämällä tapahtumia ja teemapäiviä, kokous- ja virkistyspäiviä yrityksille sekä tarjoamalla tiloja juhlatilaisuuksiin ja koulutuksiin.

Lähiaikoina aukeaa myös yrityksen verkkokauppa, josta voi varata opastus- ja ohjelmapalvelut, majoitustilat sekä vuokravälineet monipuoliseen liikkumiseen. Myös sähköautojen latauspalvelut sekä autojen ja tavaroiden kuljetuspalvelut hoituvat Seita Elämyspalvelujen kautta.

Yrityksen taustalta löytyy pirkanmaalainen luontomatkailun konkarikaksikko Petri Ristiniemi ja Anniina Lehto, jotka tunnetaan myös Haukkamaa Adventureksen kasvoina opastuksissa, maastoruokailuissa ja muissa ohjelmapalveluissa.

Metsähallituksen toiveena on, että Seitsemisen luontokeskuksen toiminnot kehittyvät enenevässä määrin retkeilykeskusmaiseen suuntaan, jossa retkeilevät asiakkaat ja heidän tarpeensa ovat keskiössä.