Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kävele Naiselle Ammatti järjestetään jälleen Kaupissa – Katso mitä kaikkea tapahtumassa on tarjolla

Vuotuinen Naisten Pankin järjestämä Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma on Tampereen Kaupin urheilupuistossa 4. syyskuuta kello 12–15. Samalla kerätään varoja tärkeään kohteeseen. Tapahtuman suojelijana toimii pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

– Tytöt ja naiset kävelevät keskimäärin kuusi kilometriä päivässä hakeakseen vettä Afrikan ja Aasian kehittyvissä maissa. Oman ammatin kautta naisten on mahdollista päästä kiinni ansioihin ja päätäntävaltaan elämästään. Se mahdollistaa myös lasten koulunkäynnin. Keräämme varoja naisten ammatilliseen koulutukseen. Yksi nainen voi opiskella itselleen ammatin 30 eurolla, kertoo Tampereen Naisten Pankin puheenjohtaja Johanna Jaara.

Kauppi Sports Centerin ulkoalue toimii tapahtuman starttialueena, ja Mira Potkonen johdattaa halukkaat sauvakävelemään tapahtuman kävelyreitin. Koovee tarjoaa retin varrella mahdollisuuden tutustua suunnistukseen ja Manse PP:n juniorit opastavat pesäpallon saloihin. Hiking Travelin luona voi paistaa räiskäleitä ja kokeilla kajakkimelontaa.

Tampere YMCA laittaa koripallon pyörimään, ja menossa on mukana myös Tampereen seurakuntien nuorisotyö. Monille perheen pienille, ja miksei isommillekin, päivän kohokohta on varmasti Maarakennus T. Haaviston tarjoama mahdollisuus kokeilla kaivurin käyttöä turvallisissa olosuhteissa.