Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vapaaehtoiset etsivät kadonnutta miestä joesta – IS: Löysivätkin kolme autoa

Pääkaupunkiseudun Etsintä ry suoritti etsintää elokuun loppuolella Vantaanjoen ja Keravanjoen risteyskohdassa. Kävikin niin, että kohdehenkilön sijasta vedestä löytyi aivan muuta: kolmen auton raadot.

Asiasta kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

– Kauan ne ovat siellä kuitenkin olleet. Ne ovat sitkeästi liejussa kiinni, yhdistyksen puheenjohtaja Jenni Sundell arvioi IS:n jutun mukaan.

Pelastajat saivat irrotettua yhdestä autosta rekisterikilven. Myös yhden auton rekisterikilpi on saatu irrotettua. Sundell selvitti auton alkuperän.

– Kyseessä on coupé-mallinen Honda Civic CRX. Auto on ilmoitettu anastetuksi. Emme kuitenkaan tiedä, milloin auto on anastetuksi ilmoitettu. Sen tietää vain poliisi.

Yhdistyksen väki kutsuttiin paikalle etsimään Mikko Gröndahlia, joka katosi neljä vuotta sitten. Hänen käyttämänsä reppu ja polkupyörä löydettiin vain muutaman kymmenen metrin päästä Vantaanjoesta Pitkäkosken ulkoilumajan lähistöltä.