Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HS: Teemu Selänne jakaa kritiikkiä Harkimoille Jokerit-kaupan kariutumisesta – "Meidän ei tarvitsisi olla yksi Hjallis, joka päättää kaikesta"

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne purkaa sydäntään Jokerit-kaupan kariutumisesta Helsingin Sanomissa. On mitä ilmeisemmin käymässä niin, että Jokereiden parissa jatkaa jatkossa Selänteen vanha ystävä Hjallis Harkimo poikansa Joel Harkimon kanssa.

Entiset henkiystävät ovat vuosikymmenten mittaan ajautuneet keskinäisessä suhteessaan eri raiteille. Selänne jakaakin Helsingin Sanomissa kritiikkiä niin isä-Harkimolle kuin pojallekin.

– Se harmittaa, että joku toinen taho tulee, ja kun Jolle esitteli meille omaansa hän oli täysin valmistautumaton. Sanoin Jollelle, että tapahtui juuri niin kuin ei saa tehdä. Meidän ei tarvitsisi olla yksi Hjallis, joka päättää kaikesta, vaan tasa-arvoinen ryhmä, Selänne kritisoi.

Selänne haki osakeyhtiönsä Nauravan Narrin kautta Jokereiden omistusta niin, että kapula olisi vaihtunut Jari Kurrilta Selänteelle 1. syyskuuta alkaen. Selänteen mukaan kaikki oli mietitty: peliareena, A-nuoret ja muut liigalisenssin edellyttämät vaatimukset.

Sitten Selänteelle selvisi, että Jari Kurri oli päättänyt myydä Jokerit Joel Harkimolle. Nauravan Narrin väelle oli annettu ymmärtää, ettei taustalta saa löytyä sukunimiä Kurri tai Harkimo.

– Jarille jäi paska käteen. Ja totta kai ymmärrän, että hän halusi omansa pois.