Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Punkia, kitarajazzia ja Jesse Markin – Keikat palaavat Tampereen kirjastoihin

Tampereen kaupunginkirjastossa soi musiikki koko syksyn. Pääkirjasto Metson musiikkiosastolla ja lähikirjastoissa vierailevat muun muassa saamelaisen musiikin legenda Ulla Pirttijärvi & Ulda, laulaja-lauluntekijä Liila Jokelin, kirjailijat Laura Haarala, Antti Luukkanen ja Ari Väntänen, pitkän linjan ylistetty punkbändi Sur-rur, Tammela 33100 sekä toimittaja, muusikko Pekka Laine.

Lisäksi Maailmantango tuo ennakkotapahtumia kirjastoihin.

Marraskuu alkaa Kissa-yhteen Metso LIVEllä ja loppuu kitarajazzin legenda Marc Ribotin vierailuun. Lisäksi marraskuussa on ääniopettaja Marja Skaffarin Luovan äänenkäytön tunti.

Joulukuussa musiikkitapahtumat jatkuvat. Metso LIVE – Jesse Markin on siirretty syyskuulta joulukuulle ja tapahtuman uusi päivämäärä on 16.12. Ylva Haru esiintyy Lielahden kirjastossa ja Tampereen Filharmonian ystävät - Pro Orchestra ry:llä on avoin jäsenilta Metsossa.

Myös Cafe Metson suositut DJ-lounaat jatkuvat. Tällä kertaa lounaiden teemoina ovat pelaaminen ja kirjallisuus, ja DJ-vieraat on valittu näitä aihealueita silmällä pitäen. Myös yllätys-DJ-vierailut ovat mahdollisia.

Kaikki kirjastojen tapahtumat löytyvät täältä.