Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ruotsalaisyritys myy vessapaperia, jossa on Sanna Marinin kuva – kysyimme, onko bilekohu lisännyt sen suosiota: "Hän valvoo sinua istuessasi"

Moni viime päivinä pääministeri Sanna Marinin (sd.) bilekohua seurannut sosiaalisen median käyttäjä on saattanut hieraista silmiään nähdessään kohdennettua mainontaa, jossa myydään vessapaperia Suomen pääministerin kuvalla.

Klikkaus aukaisee ruotsalaisyritys Partykingin sivut. Nopeasti käy selväksi, että yritys myy niin sanottuja huumorituotteita enimmäkseen pohjoismaisille asiakkaille.

– Älä anna yksinäisten vierailujesi hämärtää mieltäsi. Toimi ja kutsu sen sijaan paikalle suomalainen poliitikko Sanna Marin. Hän valvoo sinua istuessasi ja auttaa mielellään kuivaamisessa, kun on sen aika! Kiitos!

– Vessapaperi Sanna Marin sisältää 1 rullan wc-paperia, jota koristaa suomalaispoliitikko Sanna Marin. Kiva lahja hänen suurimmalle ihailijalleen, joka tarvitsee seuraa vessassa, kuuluu tuotekuvaus sanatarkasti.

Rulla vessapaperia maksaa 4,90 euroa. Se on laitettu alakategorioihin "hauskat joululahjat", "hauskoja lahjoja", "Partyking", "pissa- ja kakkahuumori", "Suomi" sekä "vessapaperi".

Marin ei ole ainoa valtionpäähenkilö, joka on päätynyt vessapaperiin. Niin sanotun huumorin ystävä voi ostaa itselleen vessapaperia myös Mette Frederiksenin, Jonas Gahr Storen, Sylvi Listhaugin ja Kristian Thulesen Dahlin kuvilla. Yhteen vessapaperirullaan on ikuistettu kuva 500 euron setelistä.

PartyKingistä vastattiin nopeasti kysymykseen siitä, onko Marin-kohu lisännyt vessapaperin myyntiä.

– Emme myy kovin paljon mitäkään poliitiikkovessapaperia. Sanna Marin vessapaperin myynti ei ole noussut huomattavasti bilekohun jälkeen. Suosituin vessapaperi on siinä tapauksessa Euro- vessapaperi, vastaa Sanna PartyKingin asiakaspalvelusta.