Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kalervo Kummola on vieraana Elämäni Biisin avausjaksossa – Mukana on myös kaksi uutta solistia Tampereelta

Ylen lauantai-iltojen suositun Elämäni Biisi -viihdeohjelman uusi kausi käynnistyy 27. elokuuta

Heti ensimmäisessä jaksossa on tiukka tamperelaisedustus, kun vieraaksi tulee Kalervo Kummola. Ohjelmassa selviää "Kalen" elämän biisi. Avausjakson muut vieraat ovat Antti Ruuskanen, Essi Hellén, Kiti Kokkonen ja Mika Aaltola.

Tohlopissa kuvataan syksyn aikana kymmenen suoraa lähetystä, joiden jälkeen on luvassa vielä kaksi nauhoitettua erikoisjaksoa.

Niistä ensimmäisessä rauhoitutaan viettämään pyhäinpäivää ja jälkimmäinen polkaisee bileet pystyyn uuden vuoden aaton kunniaksi.

Elämäni Biisin bändiä luotsaa tuttuun tapaan Kalle Torniainen, ja illan emäntänä toimii Katja Ståhl.

Tällä kaudella on mukana ennätysmäärä solisteja määrän kasvaessa jo seitsemään. Vanhoista tutuista mukana ovat Diandra, Irina, Kasmir sekä Arja Saijonmaa.

Uusina mukaan liittyy kolme herraa: tamperelaiset JP Leppäluoto ja Jore Marjaranta sekä Tero Vesterinen.

Lue lisää: Raskasta Iskelmää porskuttaa vaikka kritiikkiä sataa – JP Leppäluoto on löytänyt elämäänsä tasapainon Pispalassa

Leppäluoto tunnetaan parhaiten heavylaulajana, mutta samettiääniseltä tulkitsijalta kuullaan myös muunlaista musiikkia tulevalla kaudella.

Miehen yhtyeitä ovat olleet Charon sekä Harmaja. Lisäksi JP on mukana lauluyhtye Northern Kingsissä ja Raskasta joulua -kokoonpanossa.

Lue lisää: Jore Marjaranta muutti Tampereelle – "Olen aina ihaillut kaupunkia", hän sanoo

Marjaranta tuli 1990-luvulla tutuksi Leningrad Cowboysien sekä Guitar Slingersin riveistä. Sen jälkeen soolouraa tehneen artistin ääni on soinut muun muassa usean elokuvan tunnusbiisissä.

Elämäni Biisi Yle TV1 27.8. kello 21.