Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ensitreffit alttarilla alkaa taas – Puolisoa etsii myös tamperelainen osteopaatti ja personal trainer Salla, 33

MTV:n Ensitreffit alttarilla -televisio-ohjelman yhdeksännellä tuotantokaudella on mukana tamperelainen Salla, 33.

Hän on yksi kuudesta elinikäistä kumppania etsivästä henkilöstä. Sarjassa siis kolme häitään pariskuntaa viettää häitään.

Salla työskentelee osteopaattina omassa yrityksessään Tampereella. Ohjelman kuvauksen mukaan Salla on luonteeltaan avoin, syvällinen ja herkkä, mutta naisesta löytyy myös määrätietoisuutta, rohkeutta ja temperamenttia.

Personal traineriksikin kouluttautunut Salla harrastaa vapaa-ajallaan muun muassa joogaa, latinalaisia tansseja ja avantouintia. Kotinsa Salla jakaa vauhdikkaan bostoninterrieri Kertun kanssa.

MTV:n tiedotteessa kerrotaan, että aviopuolisokseen Salla toivoo liikunnallista, sosiaalisesti lahjakasta ja tunnetaitoista kumppania, jolle tasa-arvo on tärkeä asia. Ihannekumppani on keskusteleva ja osaa tarpeen tullen myös haastaa Sallaa.

Ystävät ja perhe ovat Sallalle tärkeitä ja hän haaveilee myös omista lapsista.

Ensitreffit alttarilla käynnistyy MTV:llä 30. elokuuta kello 21. Asiantuntijoina nähdään pastori Kari Kanala, ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa ja uutena asiantuntijana ohjelmassa aloittava erityistason seksuaaliterapeutti Tapani Alanen.